Operetă - Concerte Operetă - iConcert.ro

Home » Operetă

Concerte Operetă

Concert La Bohème de Puccini la Happy Cinema din Bucureşti

Duminică, 8 octombrie 2017, de la ora 16:00, se difuzează opera La Bohème de Puccini la Happy Cinema din Bucureşti.  
8 Oct 2017     ,

RECENZIE: José Carreras a oferit un ultim concert, plin de emoţii, la Bucureşti (FOTO)

José Carreras a susţinut, în seara de 26 noiembrie 2015, în Pavilionul Central al Romexpo din Bucureşti, un ultim concert, parte din turneul său mondial de retragere, „A Life In Music”. Renumitul tenor a fost acompaniat pe scenă de soprana Nataliya Kovalova şi de Filarmonica George... 

FOTO: José Carreras la Romexpo din Bucureşti

José Carreras a concertat la Bucureşti, la Pavilionul Central al Romexpo, pe 26 noiembrie 2015. Tenorul a fost acompaniat de Filarmonica George Enescu, condusă de dirijorul David Gimenez, şi de soprana Nataliya Kovalova. Spectacolul a făcut  parte din turneul mondial de adio al celebrului... 

Concert José Carreras la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Duminică, 29 noiembrie 2015, de la ora 19:00, José Carreras va susţine un concert în premieră la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. Evenimentul este intitulat „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” şi face parte din turneul mondial al artistului „A Life In Music”.  

Ultimele detalii ale concertului José Carreras la Bucureşti. Ofertă specială la bilete!

José Carreras va susţine ultimul său concert la Bucureşti, pe 26 noiembrie 2015, în Pavilionul Central al complexului Romexpo. Concertul face parte din turneul mondial de adio – „A Life in Music” („O viaţă dedicată muzicii”).  

„Voievodul Ţiganilor” la Opera Naţională Bucureşti

Luni, 12 noiembrie 2012, începând cu orele 19:00, Opera Naţională din Bucureşti va fi gazda spectacolului „Voievodul Ţiganilor” de Johann Strauss-fiul. Spectacolul este pus în scenă de Teatrul Naţional Academic de Operetă din Kiev (Ucraina), în regia lui Bogdan Strutynskyi (Artist... 

Contesa Maritza la Teatrul Naţional de Operetă Bucureşti

Joi, 23 februarie 2012, ora 19:00, pe scena Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti se va juca piesa „Contesa Maritza„.  

Romeo şi Julieta la Teatrul Naţional de Operetă Bucureşti

Sâmbătă, 28 ianuarie 2012 şi duminica, 29 ianuarie 2012, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti se va juca piesa „Romeo şi Julieta”.  

Maria de Buenos Aires la Teatrul Naţional de Operetă Bucureşti

Sâmbătă, 18 februarie 2012, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti va avea loc spectacolul „Maria de Buenos Aires”.  
12


Social Media

iConcert.ro