José Carreras va susţine ultimul său concert la Bucureşti, pe 26 noiembrie 2015, în Pavilionul Central al complexului Romexpo. Concertul face parte din turneul mondial de adio – „A Life in Music” („O viaţă dedicată muzicii”).

În concertul de la Bucureşti, celebrul tenor va fi acompaniat de Filarmonica George Enescu, sub bagheta dirijorului David Gimenez, iar pe scenă va mai fi însoţit şi de soprana Nataliya Kovalova. José Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” şi arii de operă, operetă şi din musical.

Cu ocazia Zilei Naţionale, de 1 Decembrie, organizatorii au pregătit o ofertă specială, astfel la un bilet achiziţionat din reţeaua Eventim, cumpărătorul mai primeşte un bilet GRATIS.

Accesul publicului în Pavilionul Central se va face de la ora 19:00, iar concertul este programat să înceapă la ora 20:00. Accesul se va face pe la poarta A, iar persoanele cu dizabilităţi vor avea accesul pe la poarta B.

Cei care vor veni cu maşile personale, vor avea parcarea B la dispoziţie, contra cost, în limita locurilor disponibile. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public. Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou până la staţia Aviatorilor şi/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 până la ora 23:00.

În Pavilionul Central este inerzis accesul cu umbrele, mâncare, băutura, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutiţe, arme, artificii, scaune, lanţuri sau animale de companie. Dacă la controlul obligatoriu obiectele enumerate mai sus vor fi găsite, ele vor fi confiscate.

José Carreras a ajuns în România, cu un avion privat, pe 24 noiembrie. Legendarul tenor are un program extrem de încărcat cu repetiţiile, dar şi-a exprimat clar intenţia de a vizita şi un spital de copii din Bucureşti. E posibil ca tenorul să facă o donaţie pentru copiii bolnavi de leucemie din Bucureşti.

Bilete José Carreras la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul José Carreras de la Romexpo din Bucureşti, de pe 26 noiembrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Cu ocazia Zilei Naţionale, de 1 Decembrie, organizatorii au pregătit o ofertă specială, astfel la un bilet achiziţionat din reţeaua Eventim, cumpărătorul mai primeşte un bilet GRATIS.

Categorie Preţ normal  Preţ (1+1)
Categoria VIP 864 lei 432 lei  cumpără bilete
Categoria I 702 lei 351 lei  cumpără bilete
Categoria II 594 lei 297 lei  cumpără bilete
Categoria III 432 lei 216 lei  cumpără bilete
Categoria IV 270 lei 135 lei  cumpără bilete
Categoria V 216 lei 108 lei  cumpără bilete
Categoria VI 162 lei 81 lei  cumpără bilete

Concertul José Carreras de la Romexpo este organizat de Music Management Event.