Acest eveniment a avut loc in data de 26 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Organizatorii concertului Jose Carreras, din 26 noiembrie 2015, de la Romexpo din Bucureşti, oferă la un bilet cumpărat unul GRATIS, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Oferta este valabilă în reţeaua Eventim.

Joi, 26 noiembrie 2015, începând cu ora 20:00, José Carreras va concerta pentru ultima dată la Bucureşti, alături de cea mai mare orchestră simfonică din Europa, la Pavilionul Central al Romexpo. Spectacolul face parte din turneul mondial de adio al celebrului tenor – „A Life in Music” („O viaţă dedicată Muzicii”).

„Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere în acest minunat oraş (n.r. 5 decembrie). Îmi amintesc încă audienţa minunată, oamenii ce cunosc muzica şi sunt atât de generoşi şi sufletişti. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosferă inegalabilă şi pentru minunatul public român” spune José Carreras despre revenirea în România.

Concertul va fi alcătuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” şi celebre arii de operă, operetă şi din musical. Legendarul tenor mărturiseşte că: „Acestea sunt melodiile care m-au mişcat şi entuziasmat mereu când le-am ascultat. În aceste melodii sălăsluieşc Pasiunea, Emoţia, un sentiment în inimă şi în sufletul meu pe care încerc să le redau prin vocea mea”.

De-a lungul carierei, José Carreras, a apărut în 60 de roluri importante, printre care „Nabucco”, de Giuseppe Verdi, „Faust”, de Charles Gounod, Edgardo di Ravenswood, din „Lucia di Lammermoor”, de Donizetti, Oronte, în „I Lombardi”, Alfredo Germont, în „La Traviata”, de Giuseppe Verdi, Maurizio din „Adriana Lecouvreur”, de Francesco Cilèa, Rodolfo din „Luisa Miller”, de Verdi, Faust din „Mefistofele”, de Arrigo Boito, Rodolfo din „La Bohème”, de Giacomo Puccini, Riccardo din „Bal mascat”, Don Carlos din opera omonimă a lui Verdi, Nemorino, din „Elisir d’amore”, de Gaetano Donizetti, Mario Cavaradossi din „Tosca”, de Giacomo Puccini etc. Printre piesele favorite din repertoriul său va rămâne mereu „La donna è mobile”.

Bilete José Carreras la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul José Carreras de la Romexpo din Bucureşti, de pe 26 noiembrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ normal
Categoria VIP 864 lei cumpără bilete
Categoria I 702 lei cumpără bilete
Categoria II 594 lei cumpără bilete
Categoria III 432 lei cumpără bilete
Categoria IV 270 lei cumpără bilete
Categoria V 216 lei cumpără bilete
Categoria VI 162 lei cumpără bilete

Concertul José Carreras de la Romexpo este organizat de Music Management Event.