Acest eveniment a avut loc in data de 12 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 12 noiembrie 2012, începând cu orele 19:00, Opera Naţională din Bucureşti va fi gazda spectacolului „Voievodul Ţiganilor” de Johann Strauss-fiul. Spectacolul este pus în scenă de Teatrul Naţional Academic de Operetă din Kiev (Ucraina), în regia lui Bogdan Strutynskyi (Artist Emerit al Ucrainei) şi sub bagheta dirijorului D. Morozov. Evenimentul face parte din ediţia din acest an a Festivalului „Viaţa e Frumoasa!”.

Vezi întregul program al festivalului „Viaţa e frumoasă!” 2012!

„Voievodul Ţiganilor” este o capodoperă a genului ce are pe alocuri influenţe ungureşti, este o pledoarie pentru libertate ce are în centru viaţa de nomad, colorată, plină de pasiune, de libertate căreia i se opun prejudecăţile cauzate de patima banului. Este un spectacol ce a cucerit prin exotism şi prin notele sale romantice.

Spectacolul de luni 12 noiembrie de pe scena Operei Naţionale Bucureşti face parte din Festivalul Naţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă”, festival care a ajuns anul acesta la a V-a ediţie. Festivalul prilejuieşte întâlnirea publicului cu spectacole de operetă, de musical, de fado , cabaret sau chiar spectacole acapella.

Bilete „Voievodul Ţiganilor”

Biletele pentru spectacolul „Voievodul Ţiganilor” de pe 12 noiembrie 2012 pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro, preţurile lor variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 52.50 lei cumpără bilete
Categoria II 39.90 lei cumpără bilete
Categoria III 33.60 lei cumpără bilete
Categoria IV 20 lei cumpără bilete
Categoria V 10 lei cumpără bilete