Trupa Moonlight Breakfast va concerta în deschiderea recitalului pe care Macy Gray îl va susţine la Bucureşti pe 22 noiembrie 2012. Trupa ce are doar un an de existenţă va urca pe scena Sălii Palatului de la ora 20:00, publicul având acces în sală de la 19:00.

Află mai multe detalii despre concertul Macy Gray!

Succesul pe care Moonlight Breakfast l-a avut în scurtul timp de la lansare a luat prin surprindere piaţa muzicală românească. Cu un stil muzical care se încadrează în categoria retro-electro, dar ale cărui accente de jazz din vocea solistei îi dau un aer special, Moonlight Breakfast a cucerit topurile radiourilor alternative cu piese ca: „Still”, „Shout”, „Play”, „Hello”, „No More” sau „Hard Times„. Trupa este considerată de un important om de radio din România ca fiind: „cea mai buna trupă pentru export„, în timp ce blogger-ul american, Fred Hystere îi descrie ca fiind: „Bananarama cu o voce în stilul Billie Holiday”.

În 2011 deschideau concertul lui Jamiroquai, la câteva luni de activitate muzicală, mai apoi porneau într-un turneu naţional, „New In Town Tour”, şi concertau pe scenele de la Summer Well şi Spirit of Burgas, pentru ca anul acesta să îşi lanseze primul album. Shout a fost lansat la Teatrul de Vară din Herăstrău în faţa a 3000 de persoane care au avut acces în locaţie doar pe bază de invitaţie, iar în curând albumul va avea parte şi de o variantă acustică.

Pe 22 noiembrie 2012, Macy Gray îi va încânta pe cei prezenţi la Sala Palatului timp de două ore cu piesele care au făcut-o celebră, dar şi cu melodii de pe noul său album, „Covered„. Artista care a vântut peste 20 de milioane de albume la nivel mondial şi se poate lăuda cu un premiu Grammy, se diferenţiază prin vocea sa unică şi piesele sale interpretate într-un stil R&B aparte.

Bilete concert Macy Gray

Biletele pentru concertul Macy Gray de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la urmatoarele categorii de preţuri:

Categoria I: 220 lei
Categoria II: 170 lei
Categoria III: 140 lei
Categoria IV: 110 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim.