Acest eveniment a avut loc in data de 22 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 noiembrie 2012, începând cu ora 20:00, Macy Gray va oferi publicului român un nou spectacol inedit, de la care se aşteaptă foarte mult. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi este organizat de Events. Concertul va fi deschis de un recital susţinut de trupa Moonlight Breakfast.

Artista a revoluţionat stilul R&B şi a avut o contribuţie imensă prin împrospătarea stilului soul, de la sfârşitul anilor ’90 până acum. Nimeni nu poate confunda vocea particulară a cântăreţei de soul, R&B şi funk, cu acel ton clad şi răguşit în acelaşi timp, atât de potrivit genului.

Concertul susţinut la Bucureşti face parte din turneul de promovare a noului album, „Covered”, lansat în martie 2012. Albumul conţine featering-uri cu artişti precum Radiohead, Kanye West, Metallica şi alţii la fel de populari şi apreciaţi în lumea muzicii. În spatele artistei stă o carieră de succes, de peste zece ani, care s-a consolidat în anul 2000 când a fost nominalizată la premiile Grammy pentru „Best New Artist” şi „Best Female R&B Vocal”. În anul 2001 a fost din nou nominalizată la categoriile „Song of the Year” pentru binecunoscuta piesă „I Try”, „Record of the Year” şi la „Best Female Pop Vocal Performance”, premiu pe care l-a şi câştigat.

Cea mai cunoscută piesa muzicală, renumită la nivel internţional, este „I Try„, care a făcut ca albumul de debut „On How Life Is” (1998) să se transforme în triplu disc de platină. Pe treptele succesului au urmat piese ca „Sweet Baby”, „Still”, „Do Something”, „When I See You”, „Beauty in the World”, „Sexual Revolution”. În concertul de la Bucureşti, artista ne va încânta atât cu piese de pe albumele de succes, cât şi cu piese în primă audiţie, de pe albumul lansat în 2012.

Cântăreaţa în vărstă de 45 de ani a vândut peste 20 de milioane de albume la nivel internaţional şi în seara de 22 noiembrie ne va încălzi sufletele cu acea voce deosebită, care, în mod ironic, a fost subiectul tachinărilor pe vremea când era copil.

Se spune că artista a fost influenţată în muzica ei de nume celebre precum Aretha Franklin, Billie Holiday, Etta James, Nina Simone sau chiar Lenny Kravitz şi a fost comparată cu Erykah Badu sau Amy Winehouse. Însă, rezultatul muzical al artistei este unul cu totul şi cu totul deosebit, un amestec original şi imposibil de copiat de soul, funk, R&B, pop şi blues, completat de o voce unică.

Bilete concert Macy Gray

Biletele pentru concertul Macy Gray de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la urmatoarele categorii de preţuri:

Categoria I: 220 lei
Categoria II: 170 lei
Categoria III: 140 lei
Categoria IV: 110 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim.