Acest eveniment a avut loc in data de 2 Jul 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 2 iulie 2011, de la ora 19:30, Jamiroquai va concerta pe Plaja H2O din Mamaia în cadrul Orange Summer Party 2011.

Trupa Jamiroquai s-a format în 1992 în Marea Britanie şi sunt consideraţi a fi membrii de bază ai mişcării acid jazz londoneze din aceea perioadă. Influenţele de punk, pop, rock şi muzică electronică au devenit din ce în ce mai evidente în stilul muzical al trupei.

Jamiroquai are nu mai puţin de şapte albume lansate până în acest moment, vânzările materialelor discografice ale trupei depăşind 40 de milioane de albume. Trupa ce va concerta pentru prima oară în România pe 2 iulie 2011 a fost recompensată cu un premiu Grammy în 1997. Piese ca „Cosmic Girl”, „Virtual Insanity” sau „Deeper Underground” sunt doar câteva dintre piesele pe care fanii britanicilor le vor putea asculta live pe plaja H2O.

Moonlight Breakfast vor cânta în deschiderea britanicilor de la Jamiroquai. Muzica lor se înscrie în noul val al muzicii româneşti, primul lor single, “Still” a fost lansat în aprilie 2011 şi se bucură deja de succes.

Moonlight Breakfast sunt Bazooka (tobe, clarinet), Gabi (bass, chitară), Andrei (turntables, sampler, clape), Cristie (voce).

Intrarea este liberă!