UPDATE: La cererea publicului, Loredana va mai susţine un concert şi pe 24 noiembrie 2013!

Magic este concertul pentru care Loredana se întoarce la Sala Palatului din Bucureşti pentru al doilea an consecutiv. Acesta se anunţă a fi un eveniment ce va pune astfel bazele unei noi tradiţii în materie de concerte. Spectacolul va avea loc pe 23 noiembrie 2013, de la ora 20:00.

Vezi cum a fost anul trecut la concertul Loredana de la Sala Palatului!

Loredana a devenit cunoscută în România încă de pe vremea comunismului, când a câştigat Steaua României la 16 ani şi a participat, printre altele, şi la Festivalul Mamaia. Albumul „Bună seara, iubite” a avut un succes fulminant, fiind vândut în peste 1 milion de exemplare, chiar dacă nu a avut parte de prezenţă pe televiziunea naţională. Printre piesele cunoscute după revoluţie se numără duetul cu B.U.G. Mafia – „Lumea e a mea”, „Aromaroma”, „Diva înamorată”, dar şi piese mai recente precum „Tzuki”, „Le le”, „Zig zag”, „Extravaganza”, „Suflet drag”, „Departare”, dar şi piese care au fost pe coloana sonoră a unor filme şi seriale precum „Fire and Ice” şi „Regina”.

Pe lângă cariera ei muzicală, aceasta a jucat şi în filme (Modigliani, Fire and ice, Supravietuitorul etc.), telenovele (Daria, iubirea mea, Aniela, Inimă de ţigan, Regina etc.) şi seriale tv (Lori, Dan şi Tanti Mili) şi şi-a împrumutat vocea personajului Gloria, în versiunea românească a filmul de animaţie Happy Feet 2.

Cele mai recente piese care ale Loredanei sunt „Apa” în colaborare cu Cabron, ce a avut un mare succes, fiind pe toate posturile de radio şi televiziune din România, precum şi colaborarea cu Alex Velea, Cabron şi Radu Mazăre (primarul Constanţei) pentru imnul staţiunii Mamaia „Viva Mamaia”. Pe lângă concertele pe care le are în ţară, Loredana este şi antrenor în show-ul de televiziune „Vocea României”, care va fi la a treia ediţie în această toamnă.

Bilete Loredana – Magic la Sala Palatului

Anul trecut, spectacolul susţinut la Sala Palatului a fost sold-out, publicul fiind parte la un show grandios marca Loredana. Preţul biletelor pentru concertul din această toamnă variază între 100 şi 250 de lei, în funcţie de zonă şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Catergorie Preţ (23 nov) Preţ (24 nov)
VIP 250 lei 200 lei  cumpără bilete
Categoria I 200 lei 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 150 lei 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 100 lei 50 lei  cumpără bilete
Citeşte despre: , , ,