UPDATE: Biletele pentru concertul din 24 noiembrie 2013 sunt mai ieftine cu 50 de lei, la fiecare categorie, faţă de concertul din 23 noiembrie.

Sala Palatului va găzdui în această lună două concerte „magice” marca Loredana. După ce biletele pentru show-ul de pe 23 noiembrie au fost epuizate, astăzi (12 noiembrie 2013) artistă a anunţat un nou concert pe 24 noiembrie, concert pentru care biletele sunt deja disponibile.

Află mai multe detalii despre concertele Loredanei!

La scurt timp după ce a anunţat noul concert, Loredana le-a transmis fanilor de pe pagina sa de Facebook: „Îngeraşi, aşa cum tocmai am anunţat la ProFM România, spectacolul ‪#‎loredanamagic‬ va avea loc şi pe data de 24 noiembrie. Tot la Sala Palatului. Share the good news!!! Le mulţumesc celor care şi-au cumpărat deja bilete şi le promit un show… MAGIC”.

Acesta este al doilea an consecutiv în care artista din Oneşti concertează pe scena Sălii Palatului. Dacă culoare şi bucurie au fost cuvintele de ordine pentru show-ul din 2012, concertele de pe 23 şi 24 noiembrie sunt învăluite în mister, dar ca de fiecare dată talentul şi personalitatea Loredanei sunt garanţia unei seri de neuitat.

Aceasta este o perioadă plină de evenimente pentru Loredana, pe lângă pregătirile pentru „Magic” şi emisiunea Vocea României, artistă şi-a lansat şi un nou single. Este vorba de „Nu ştiu cine eşti”, piesă interpretată alături de Cornel Ilie de la VUNK.

Bilete Loredana – Magic la Sala Palatului

Biletele pentru concertul „Magic” pe care Loredana le va susţine la Sala Palatului pe 24 noiembrie pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Catergorie Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete
Citeşte despre: , , ,