Acest eveniment a avut loc in data de 24 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă (23 noiembrie 2013) şi duminică (24 noiembrie 2013) Loredana Groza va urca din nou pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru a susţiune două concerte „Magic„, începând cu ora 20:00.

Loredana Groza a devenit destul de repede un reper în muzica pop românească, având în vedere ca la numai 16 ani câştigă atât trofeul concursului TV “Steaua fără nume”, dar şi trofeul Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia. În 1988 lansează primul album din carieră “Buna seara, iubite” care devine în scurt timp cel mai vândut album de muzică uşoară din România, cu peste un milion de copii.

Deşi nu reuşeşte să intre pe postul public de televiziune, Loredana îşi construieşte un renume pe scena muzicală românească. Începutul anilor ’90 a fost unul dificil, fapt pentru care artista părăseşte România, ajungând astfel să cânte în ţări precum Germania, Israel, SUA, Canada, Coreea de Nord, Bulgaria, Polonia, Rusia, Marea Britanie sau Italia.

Odată întoarsă în România, Loredana lansează piese precum „Ce va fi cu iubirea mea”, „Aromaroma”, „Diva inamorata”, „Extravaganza”, „Le Le” sau „Regina”, care o propulsează ca una dintre cele mai apreciate voci româneşti. Totodată cochetează şi cu televizunea şi  cinematografia, jucând în „Lori, Dan şi tanti Mili”, „Inimă de ţigan” sau „Supravieţuitorul”. La acest moment fiind antrenor în bine-cunoscuta emisune TV, „Vocea României”.

Aşadar, „Magic” este numele pe care artista a vrut să-l dea show-ului pe care aceasta îl va susţine pentru al doilea an consecutiv la Sala Palatului. Dacă anul trecut a impresionat publicul român printr-un spectacol în care inovaţia muzicală şi talentul înnăscut al Loredanei acestea conturând un eveniment de excepţie, anul acesta cântăreaţa a vrut să punele bazele unei tradiţii muzicale pe scena românească şi să prezinte fanilor un nou concert.

Bilete Loredana – Magic la Sala Palatului

Biletele pentru concertele „Magic” pe care Loredana le va susţine la Sala Palatului pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Catergorie Preţ (23 nov) Preţ (24 nov)
VIP 250 lei 200 lei  cumpără bilete
Categoria I 200 lei 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 150 lei 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 100 lei 50 lei  cumpără bilete