UPDATE: Din cauza unor probleme de sănatate Londonbeat şi-au contramandat concertul de la Bucureşti. Locul a fost luat de către Lou Bega.

Unele dintre cele mai importante trupe ale muzicii pop din anii ’70-’90, Londonbeat, Boney M., Paul Young, Gazebo, dar şi legenda Eurovisionului, Johnny Logan vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 13 noiembrie 2014.

Londonbeat, autorii mega-succesului „I’ve been thinking about you”, vin la Bucureşti în cadrul „The Best Pop music in the World”. Britanicii de la Londonbeat trebuiau să mai suţină un concert, tot la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul „I love the 90′s„, dar nu au mai fost prezenţi la eveniment.

Alături de trupa lui Jimmy Helms, vor cânta live, într-un maraton concertistic ce va dura peste trei ore, Paul Young, Gazebo, Johnny Logan, faimos pentru că este singurul solist ce a câştigat concursul „Eurovision” de trei ori, dar şi Boney M., una dintre cele mai populare trupe europeane a anilor ’70.

„Daddy cool”, „Sunny”, „Ma Baker”, „Belfast”, „The rivers of Babylon”, „Rasputin”, „Mary’s boy child”, „Painterman”, „Hooray, Hooray! It’s a holiday!” sunt câteva din succesele grupului german Boney M.

Pe lângă recordul său de 3 premii câştigate în cadrul concursului Eurovision, de-a lungul carierei sale de 40 de ani Johnny Logan a lansat 19 albume, majoritatea melodiilor fiind compoziţii proprii, şi, de asemenea, a avut şansa să compună melodii pentru o mulţime de artişti atât din Irlanda, cât şi din Europa. Artistul trebuia să susţină un concert la Bucureşti în noiembrie 2013, dar concertul a fost anulat.

Paul Young este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni britanici ai tuturor timpurilor. Piese ca „Love of the Common People”, „Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)” sau „Every Time You Go Away” i-au adus milioane de fani şi l-au menţinut în atenţia publicului pe parcursul celor aproape 30 de ani de carieră. Paul Young trebuia să suţină un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în mai 2012, dar şi acesta a fost anulat.

Evenimentul „The Best Pop music in the World” este produs de Music Management Events. Pentru moment nu se cunosc informaţii despre preţul biletelor.