- Concerte - iConcert.ro

Home » Paul Young

Paul Young

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Paul Young

FOTO: The Best Pop Music in the World la Bucureşti

Paul Young, Boney M, Johnny Logan, Lou Bega, Gazebo au concertat la Bucureşti. Spectacolul The Best Pop Music in the World s-a desfăşurat pe 13 noiembrie 2014 la Sala Polivalentă. Vezi galeria foto de la The Best Pop Music in the World la Bucureşti!  

The Best Pop Music in the World la Sala Polivalentă din Bucureşti

Joi, 13 noiembrie 2014, de la ora 19:00, Paul Young, Boney M., Johnny Logan, Lou Bega şi Gazebo vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul spectacolului „The Best Pop Music in the World”.  

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

Concert Lou Bega, în locul Londonbeat, la „The Best Pop Music in the World”

Lou Bega va concerta la Bucureşti în locul trupei Londonbeat, în cadrul „The Best Pop Music in the World”. Legenda R&B-ului britanic şi-a contramandat concertul de pe 13 noiembrie 2014 de la Sala Polivalentă din Bucureşti.  

Londonbeat, Boney M., Paul Young, Gazebo şi Johnny Logan în concert la Bucureşti, în noiembrie 2014

UPDATE: Din cauza unor probleme de sănatate Londonbeat şi-au contramandat concertul de la Bucureşti. Locul a fost luat de către Lou Bega. Unele dintre cele mai importante trupe ale muzicii pop din anii ’70-’90, Londonbeat, Boney M., Paul Young, Gazebo, dar şi legenda Eurovisionului,... 

Concertul lui Paul Young de la Bucureşti a fost anulat

Concertul pe care cunoscutul solist britanic Paul Young trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai 2012 a fost anulat, anunţă organizatorii.  

Concert Paul Young la Sala Palatului din Bucureşti – ANULAT

UPDATE: Concertul Paul Young se anulează. Momentan nu se cunosc motivele anulării. Duminică, 20 mai 2012, de la ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda concertului faimosului artist britanic Paul Young. Recompensat cu o multitudine de discuri de paltină şi aur, şi îndrăgit... 

Paul Young va concerta la Sala Palatului din Bucureşti în mai 2012

Sala Palatului din Bucureşti va fi pe 20 mai 2012 gazda unuia dintre cei mai cunoscuţi artişti britanici, Paul Young. Anunţul legat de concertul faimosului artist vine doar la câteva zile după confirmarea concertelor Pink Martini şi Jose Carreras, astfel luna mai se anunţă deja a...