- Concerte - iConcert.ro

Home » Gazebo

Gazebo

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Gazebo

FOTO: The Best Pop Music in the World la Bucureşti

Paul Young, Boney M, Johnny Logan, Lou Bega, Gazebo au concertat la Bucureşti. Spectacolul The Best Pop Music in the World s-a desfăşurat pe 13 noiembrie 2014 la Sala Polivalentă. Vezi galeria foto de la The Best Pop Music in the World la Bucureşti!  

The Best Pop Music in the World la Sala Polivalentă din Bucureşti

Joi, 13 noiembrie 2014, de la ora 19:00, Paul Young, Boney M., Johnny Logan, Lou Bega şi Gazebo vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul spectacolului „The Best Pop Music in the World”.  

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

Concert Lou Bega, în locul Londonbeat, la „The Best Pop Music in the World”

Lou Bega va concerta la Bucureşti în locul trupei Londonbeat, în cadrul „The Best Pop Music in the World”. Legenda R&B-ului britanic şi-a contramandat concertul de pe 13 noiembrie 2014 de la Sala Polivalentă din Bucureşti.  

Londonbeat, Boney M., Paul Young, Gazebo şi Johnny Logan în concert la Bucureşti, în noiembrie 2014

UPDATE: Din cauza unor probleme de sănatate Londonbeat şi-au contramandat concertul de la Bucureşti. Locul a fost luat de către Lou Bega. Unele dintre cele mai importante trupe ale muzicii pop din anii ’70-’90, Londonbeat, Boney M., Paul Young, Gazebo, dar şi legenda Eurovisionului,...