Sala Palatului din Bucureşti va fi pe 20 mai 2012 gazda unuia dintre cei mai cunoscuţi artişti britanici, Paul Young. Anunţul legat de concertul faimosului artist vine doar la câteva zile după confirmarea concertelor Pink Martini şi Jose Carreras, astfel luna mai se anunţă deja a fi una plină de evenimente muzicale extraordinare.

Află mai multe detalii despre concerul lui Paul Young!

Paul Antony Young şi-a început cariera muzicală încă din adolescenţă. Primii paşi pe plan muzical i-a făcut ca şi basist, dar dorinţa sa de a deveni solistul unei trupe a devenit realitate atunci când Paul s-a alăturat Kat Kool & The Kool Kats. Mai apoi a făcut parte din Streetband şi Q-Tips, trupe ce au avut un succes moderat în Marea Britanie.

http://www.youtube.com/watch?v=Xog-ZgRrjvA&hd=1

În 1983 Paul Young îşi lansează albumul de debut,”No Parlez” ce devine aproape instant un succes. Piese ca „Love of the Common People” sau „Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)” ocupă locuri fruntaşe în topurile muzicale, iar albumul este premiat cu nenumărate discuri de aur şi platină.

Pentru artistul britanic au urmat albume de succes, colaborări cu muzicieni celebri, cum ar fi duetul cu Zucchero pentru piesa „Senza una donna (Without a Woman)„, şi concerte în faţa a sute de mii de spectatori din toată lumea.

Bilete Paul Young

Biletele pentru concertul lui Paul Young de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Foto: www.paul-young.com

Citeşte despre: , ,