Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul Paul Young se anulează. Momentan nu se cunosc motivele anulării.

Duminică, 20 mai 2012, de la ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda concertului faimosului artist britanic Paul Young. Recompensat cu o multitudine de discuri de paltină şi aur, şi îndrăgit de milioane de fani din toată lumea, Paul Young este considerat unul dintre reprezentanţii de seamă ai muzicii britanice şi va urca pe scena din Capitală alături de un invitat special.

Paul Antony Young s-a născut pe 17 ianuarie 1956, în Luton. Pasiunea sa pentru muzică şi talentul său se fac cunoscute încă din adolescenţă, când a început să cânte la pian şi chitară. După terminarea şcolii, face şi primii paşi pe plan muzical, ca şi basist în diferite trupe. Dorinţa de a deveni solistul unei trupe a devenit realitate atunci când Paul s-a alăturat formaţiei locale Kat Kool & The Kool Kats. Au urmat Streetband şi Q-Tips, trupe cu un succes moderat în Marea Britanie.

Începând cu anul 1982, se dedică carierei solo. Primul single lansat în Marea Britanie a fost „Iron Out The Rough Spots„. În 1983, lansează albumul de debut ”No Parlez”, cu care cunoaşte cu adevărat succesul. Albumul este premiat cu numeroase discuri de aur şi platină, iar piese precum “Love of the Common People” sau “Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)” ocupă primele poziţii în topurile muzicale. Piesa „Every Time You Go Away„, de pe cel de-al doilea album, „The Secret Of Association”, a fost şi este cel mai mare hit la nivel mondial.

În 1987 pleacă la Milano, pentru a înregistra ce de-al treilea album – “Between Two Fires”, unde îl întâlneşte pe cântăreţul italian Zucchero, care-i devine un bun prieten şi alături de care înregistrează în 1991 piesa “Sensa Una Donna”.

Au urmat mai multe albume de succes, colaborări cu muzicieni celebri, turnee în întreaga lume, şi iată că în 2012, pe 20 mai, cântecele care i-au adus faima vor răsuna pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Despre concertul din Capitală artistul a declarat: „Ştiu că publicul românesc este unul exigent dar şi foarte călduros atunci când îi ajungi la suflet. Sper să ne reîntâlnim cu convingerea deopotriva că timpul care s-a scurs ne-a adus experienţe care ne-au maturizat, evident, dar nu ne-a răpit inocenţa şi curiozitatea. Sound-ul nostru actual este «afectat» probabil de  toate călătoriile pe care le-am facut în ultimii ani şi «suferă efectele» tuturor meditaţiilor, discuţiilor dintre noi … Mesajul însă este aceeaşi nevoie de a împartăşi sentimentele”.

Bilete Paul Young

Biletele pentru concertul lui Paul Young de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Evenimentul este realizat de 24 Company şi Prom’Art Creative.