Sala Polivalentă din Bucureşti s-a transformat pentru seara de 21 decembrie 2012 într-o imensă discotecă, unde muzica dance a anilor ’90 a fost vedeta. „I love the 90’s” este un concept european ce ţine să aducă un omagiu muzicii anilor ’90, dar organizatorii au dorit să dea concertului şi o coloratură românească, invitând artişti autohtoni care ocupau primele locuri în topurile muzicale româneşti din acea perioadă.


01-Animal-X-Sala-Polivalenta-Bucuresti-07

02-Delia-Sala-Polivalenta-Bucuresti-03

Vezi întreaga galerie foto de la concertul I love the 90’s!


În jurul orei 20:00 au urcat pe scenă Animal X, în noua formulă, care au animat atmosfera cu cele mai cunoscute piese ale lor. Dintre acestea nu au putut lipsi „N-am crezut” sau „Să pot ierta” întrepretate într-o nouă variantă cu band spre deliciul celor prezenţi. Ora 21:00 a adus-o pe scenă pe Delia al cărei moment a constat într-un mixaj al celor mai cunoscute melodii atât din perioada N&D („Nu pot să uit„, „Nu e vina mea„, „Vino la mine„) cât şi din cariera ei solo („Parfum de fericire„).

Robin S şi C+C Music Factory au încins atmosfera

Pauzele dintre mini-recitalurile artiştilor au fost ale lui DJ Adriano, care a dat posibilitatea publicului să danseze pe muzica unor artişti precum: Vanilla Ice, Mc Hammer, Haddaway, La Bouche, Dr. Alban şi mulţi alţii.


robin-s

C&C-Music-Factory

Vezi întreaga galerie foto de la concertul I love the 90’s!


Din suita de artişti internaţionali invitaţi la acest concert eveniment, Robin S a fost prima care a urcat pe scenă şi a interpretat hiturile ce au dus-o pe primul loc în topul Billboard. În ciuda unor mici incidente tehnice, artista şi-a cântat piesele: „Show me love„, „I want to thank you” în apaluzele şi susţinerea publicului din ce în ce mai vesel şi mai dornic de dans.

C+C Music Factory au fost într-o mare formă, şi-au arătat afecţiunea pentru ţara noastră printr-un tatuaj făcut în cursul zilei la un salon de profil din Capitală. Toată lumea a dansat pe „A deeper love„, „Things that make you go hmm„, „Everybody dance now„.

Mii de oameni au dansat şi fredonat alături de Snap! şi No Mercy

În jurul orei 23:00 a venit rândul No Mercy să urce pe scena Sălii Polivalente, adică a lui Marty Cintron şi a lui chitară. Hiturile care au adus trupei faima şi recunoaşterea pe scena dance internaţională: „Miss you„, „Kiss you all over„, „Where do you go„, „Hello, I love you” au fost cântate de Marty Cintron şi de miile de fani prezenţi.

La miezul nopţii, germanii de la Snap! şi-au făcut apariţia, spre marea bucurie a celor prezenţi, începând mini recitalul lor în forţă, cu piesa „The Power„, pe care toată lumea a dansat şi a fredonat. A urmat o piesă cu influenţe tribale, momentul lor încheindu-se cu două super hituri: „Oops up” şi „Rythm is a dancer„, care au făcut ca Sala Polivalentă să răsune şi cei prezenţi să danseze fără oprire.

Cei de la Snap! au încheiat concertul eveniment, deşi iniţial erau mai mulţi artişti care ar fi trebuit să susţină recitaluri. Astfel, nu au urcat pe scenă, deşi apăreau pe afiş, LondonBeat, Culture Beat, Fragma şi Ice Mc.


06-Snap-Factory-Sala-Polivalenta-Bucuresti-18

Vezi întreaga galerie foto de la concertul I love the 90’s!


Pentru o seară, cei prezenţi la eveniment au reuşit să se reîntoarcă în anii ’90, atât de frumoşi, de muzicali şi de nebuni. Muzica dance a acelor ani şi-a păstrat farmecul şi prospeţimea, acest lucru fiind dovedit de publicul care a dansat şi s-a simţit bine toată seara.

„I love the 90’s” face parte din proiectul naţional Muzică Anti-drog 2012, iniţiat de C.I.A.D.O. România (Centrul Internaţional Antidrog şi pentru drepturile Omului), prin care au mai concertat în ţara noastră artişti precum Julio Iglesias sau David Bisbal. Evenimentul a fost prezentat de Mihai Mitoşeru şi organizat de Smart Events.