Anunţul destrămării trupei LMFAO a adus cu sine o mulţime de semne de întrebare legate de desfăşurarea concertului de la Bucureşti. Conform organizatorilor, Unilife România, show-ul de la Arenele Romane va avea loc pe 4 octombrie 2012 în formula anunţată iniţial: LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew.

Află detalii despre concertul LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew!

Vestea cu privire la despărţirea de trupă a fost făcută publică de către Sky Blu încă din august, anunţă organizatorii. De atunci, Redfoo şi Party Rock Crew au concertat, pentru scurt timp, sub numele LMFAO. Turneul trupei din luna octombrie care include şi concertul de la Bucureşti va avea loc în formula Redfoo şi Party Rock Crew, fără Sky Blu.

De asemenea, Unilife confirmă concertul din Bucureşti în cadrul unui comunicat de presă în care menţionează: „Am vrea să declarăm oficial că show-ul LMFAO – Redfoo and Party Rock Crew va avea loc cu siguranţă joi, 4 octombrie, la Arenele Romane aşa cum am promis încă de la începutul promovării.

Ştirea legată de despărţirea definitivă a trupei a făcut înconjurul lumii pe 21 septembrie, însă reprezentanţi ai artiştilor au negat acest lucru pentru SPIN. Aceştia au afirmat că este vorba despre o situaţie temporară, cei doi muzicieni fiind preocupaţi în acest moment de proiectele solo.

Redfoo a declarat săptămâna trecută: „Cred că am început, în mod natural, să frecventam două cercuri diferite de persoane […] însă noi vom fi întotdeauna o familie. El va fi întotdeauna nepotul meu, iar eu voi fi întotdeauna unchiul lui. […] Simt că facem lucrul asta de atât de mult timp, de vreo cinci sau şase ani. Şi am ajuns să spunem: «Ei bine, hai să facem ceea ce este natural şi să explorăm, în loc să ne forţăm tot timpul»

Fiul fondatorului casei de discuri Motown a mai spus că şi-a dorit întotdeauna să ducă în lumea întreagă muzica de petrecere şi că va continua să facă lucrul acesta şi că stilul muzical pe care îl va aborda va fi unul asemănător cu cel al LMFAO.

LMFAO a luat fiinţă în 2006, stilul lor plin de energie le-a adus milioane de fani la nivel mondial. „Sexy and I Know It„, „Sorry For Party Rocking„, „Party Rock Anthem” şi nu numai au reuşit să îi ţină în atenţia fanilor şi a industriei muzicale fiind recompensaţi cu o mulţime de premii.

Bilete LMFAO Bucureşti

Biletele pentru concertul LMFAO de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Regular: 120 lei
Front Stage: 200 lei
King Suite Terasa: 600 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro.