Line-up-ul Sensation „Source of Light” de la Bucureşti a fost dezvăluit de organizatorii evenimentului. Astfel, în faţa miilor de fani îmbrăcaţi în alb, pe 6 aprilie 2013 la Romexpo vor mixa: Mark Knight, Sunnery James & Ryan Marciano, Sébastien Léger, NO_IDFunkerman şi, bineînţelesMr. White.

Află mai multe detalii despre Sensation „Source of Light”!

Conceptul „Source of Light” este o de-a dreptul spectaculos. Acrobaţi, dansatori, efecte pirotehnice, lasere şi o mulţime de surprize le vor fi pregătite celor ce vor fi prezenţi la cel de-al doilea eveniment Sensation din România. Coloana sonoră a evenimentului organizat de Events va fi oferită de DJ binecunoscuţi, mulţi dintre ei deja obişnuiţi cu scenale şi publicul din România.

Mark Knight revine la Bucureşti la nici patru luni de la show-ul de la Arenele Romane organizat de Xteria. Nominalizat la premiile Grammy pentru contribuţia adusă albumului „The E.N.D.” al trupei The Black Eyed Peas, britanicul este unul dintre cei mai apreciaţi DJ ai genului. Mark îşi va aduce beat-urile de house progresiv şi ritmurile tech la Bucureşti în faţa miilor de fani Sensation.

Nici Sunnery James & Ryan Marciano nu le sunt străini iubitorilor români de muzică electronică, fiind prezenţi la The Mission Dance Weekend 2012Tuborg Green Fest Peninsula 2011, dar şi alături de Armin van Buuren la Bucureşti. Cei doi olandezi au mixat în faimoase cluburi din toată lumea, iar de curând au lansat un nou single, „Firefaces” ce este deja în topurile de specialitate.

Prezenţa lui Sébastien Léger la show-ul de la Bucureşti se zvonea încă de la începutul anului, când artistul francez şi-a anunţat pe Facebook prezenţa la „Source of Light”. Sebastien Leger are o carieră de mai bine de 15 ani în care a lansat peste 30 de materiale discografice, iar la Romexpo va încânta miile de petrecăreţi cu stilul său funky-heavy-techno.

Duo-ul NO_ID a luat prin surprindere piaţa muzicală olandeză în 2008, când a câştigat competiţia Amsterdam Dance Event Demolition cu piesa „Wurld„. De atunci au lansat piese sub lable-uri celebre precum Toolroom sau Spinnin , iar de curând s-au alăturat echipei Axtone Management, a faimosului Axwell de la Swedish House Mafia.

„Spiritul” Sensation revine la Bucureşti

Funkerman este fondatorul Flamingo Recordings, alături de Fedde le Grand, headliner-ul de anul trecut al Sensation „Ocean of White” de la Bucureşti. Funkerman are o carieră de mai bine de 20 de ani în care a mixat pe scenele unor importante cluburi din toată lumea.

RECENZIE: Sensation “The Ocean of White”, show fără limite la Bucureşti

Şi cum niciun eveniment Sensation nu este complet fără Mr. White, acesta revine la Bucureşti pe 6 aprilie pentru un show plin de energie. „Întruchiparea” spiritului Sensation va crea, ca şi anul trecut, vibe-ul perfect pentru miile de petrecăreţi în alb de la Romexpo.

Bilete Sensation „Source of Light”

Biletele pentru Sensation „Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucureşti sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim:

Categorie bilete Preţ şi servicii incluse
Ring 260 lei cumpără bilete
De Luxe (etajul 2 al Pavilionului Central) 700 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 50 lei inclus; valet parking)  cumpără bilete
VIP Exclusiv (etajul 1 al Pavilionului Central) 900 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 100 lei inclus; valet parking) cumpără bilete

Show-urile marca Sensation sunt adevărate experienţe la care până acum au luat parte peste 1 milion de persoane de pe şase continente. Evenimentele brand-ului olandez sunt o combinaţie inedită de muzică şi dans, cu scenografii ieşite din comun şi efecte luminoase şi pirotehnice surprinzătoare care au captivat petrecăreţii din toată lumea.