Sébastien Léger ar putea încânta miile de petrecăreţi prezenţi la Romexpo pe 6 aprilie 2013, anunţă www.nights.ro. Prezenţa artistului la Sensation „Source of Light” de la Bucureşti a fost anunţată pe pagina sa de Facebook, dar nu a fost confirmată de organizatori.

Află mai multe despre Sensation  „Source of Light” de la Bucureşti!

Născut într-o familie în care muzica se afla la loc de cinste, Sébastien Léger a urmat cursuri de profil încă de mic. Şi-a descoperit pasiune pentru muzica electronică în adolescenţă fiind influenţat de artişti ca Ian Pooley, Daft Punk sau Sneak. În 1998 debutează cu primul său EP, iar în anii ce au urmat lansează peste 30 de materiale discografice. „Hit Girl”, „Hypnotized” sau „Aqualight” sunt doar câteva dintre piesele care au cucerit cluburile europene de-a lungul timpului.

Sensation revine în România cu un nou concept de petrecere: „Source of Light”. Show-ul se anunţă a fi unul plin de surprize cu acrobaţi şi dansatori de top, impresionante efecte pirotehnice şi lasere şi o atmosferă captivantă.

Evenimentul este organizat de echipa Events, care a adus anul trecut pentru prima oară în România nebunia Sensation. Contactaţi de redacţia iConcert.ro, aceştia nu au confirmat, dar nici nu au infirmat prezenţa DJ-ului francez la evenimentul din luna aprilie.

Bilete Sensation „Source of Light”

Biletele pentru Sensation „Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucureşti sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim:

Categorie bilete Preţ
Ring 260 lei cumpără bilete
Ring (presale) 190 lei (disponibile doar pentru membrii Clubului Sensation)  cumpără bilete
De Luxe (la etajul 2 al Pavilionului Central) 700 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 50 lei inclus; valet parking)  cumpără bilete
VIP Exclusiv (la etajul 1 al Pavilionului Central) 900 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 100 lei inclus; valet parking) cumpără bilete