Printre cele mai noi confirmări care completează lista artiştilor ce vor evolua în recital pe scena Festivalului Posada din Câmpulung se regăsesc: Infected Rain, Monarchy, Todo şi Akral Necrosis. Ediţia din acest an a festivalului va avea loc între 7 şi 9 septembrie pe Stadionul Municipal Câmpulung Muscel.

Infected Rain, originari din Republica Moldova, sunt o trupă a cărui stil muzical combină vocea puternică şi carisma solistei Lena cu riff-uri agresive de metal şi elemente de muzică electronică, rezultatul fiind unul foarte reuşit. Trupa a lansat în anul 2011 primul lor album intitulat „Asylum„. Infected Rain înseamnă: Lena – voce, Vidick – chitară, Vadim – tobe, Vova – bass, Seriy – chitară şi Eugene – tobe.

Monarchy este o trupă de progressive metal înfiinţată în anul 2009 şi care în luna mai a acestui an şi-a lansat albumul de debut „Feeding the Beast„. Formaţia se bucură de apreciere din partea criticii de specialitate, stilul său fiind adesea denumit drept „energy metal”. Cei de la Monarchy au avut ocazia ca în ultimii ani să fie prezenţi pe scenele unor festivaluri ca Rock the City sau ARTmania.

Akral Necrosis sunt o trupă de thrash/black metal înfiinţată în anul 2006, pentru care însă anul 2012 a însemnat lansarea albumului de debut. În palmaresul trupei se regăsesc apariţii alături de trupe precum: Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget. În prezent Akral Necrosis înseamnă: Octav – voce, Victor – chitară, Mihai – chitară, Mişu – bass, Alex – tobe.

Todo sunt câştigătorii finalei GBOB din Republica Moldova, iar stilul muzical abordat este unul hardcore/electronic. Albumul de debut al trupei a fost lansat în anul 2010 şi poartă chiar numele trupei „Todo„.

Festivalul îşi va păstra caracterul de concurs pentru lansarea trupelor tinere dar, în acelaşi timp, va îngloba recitaluri ale unor trupe consacrate, din ţară şi din străinătate. Regulamentul privind condiţiile de participare la concurs este disponibil aici.

Bilete şi abonamente Festivalul Posada 2012

Biletele şi abonamentele pentru Festivalul Posada 2012 sunt disponibile pe www.eventim.ro la următoarile preţuri:

Bilete: 20 lei
Abonamente: 40 lei

Cumpara bilet

Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociaţia Ost Cultural Events şi Cavalleria Events. Până în prezent pentru ediţia 2012 a festivalului au mai fost confirmaţi: Celelalte Cuvinte, Abigail şi Ava Inferi.