Horia Brenciu va urca pe scena Sălii Palatului în patru seri consecutive, egalându-şi performanţa din 2012. Alături de HB Orchestra, cunoscutul muzician va susţine la Bucureşti patru show-uri „Fac ce-mi spune inima” între 27 şi 30 martie 2013.

Află mai multe detalii despre concertele lui Horia Brenciu de la Bucureşti!

Deşi iniţial fuseseră programate doar două show-uri (pe 27 şi 28 martie), la acestea a mai fost adăugat unul (pe 29 martie) în februarie. Cerere mare de bilete a fost cea ce a determinat suplimentarea numărului de spectacole, astfel încât peste 15.000 de persoane vor avea şansa să îl vadă live pe Horia Brenciu la Bucureşti la finele lunii martie.

Bilete Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” 2013

Biletele pentru cele patru concerte „Fac ce-mi spune inima” de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 75 lei cumpără bilete

De la Vocea României pe scena Sălii Palatului

Faptul ca Horia Brenciu este un antrenor extrem de dedicat echipei sale de la Vocea României nu este un secret pentru nimeni. Ca şi anul trecut, Horia le va oferi foştilor săi „elevi” şansa de a urca pe scena Sălii Palatului. De la Julie Mayaya, câştigătoarea celei mai recente ediţii a emisiunii şi Iuliana Puşchilă, finalista din primul sezon, la Ovidiu Lazăr, Vlad Simon, Maria Cojocaru şi Laurian, „echipa Brenciu” va fi reprezentată cum se cuvine pe scena bucureşteană.

Ca şi anul trecut, Horia va avea o mulţime de invitaţi, dar şi „gaşca” ce îi este alături de ceva timp: simpatica orchestră HB Orchestra şi şarmantele vocaliste de la Pinky.

Acesta este cel de-al treilea an consecutiv în care Horia Brenciu îşi invită fanii la Sala Palatului la sfârşitul lunii martie. Atât concertele de la Bucureşti, cât şi show-urile din cadrul turneului „Fac ce-mi spune inima” sunt organizate de HB Media Entertainment.

Află mai multe despre turneul lui Horia Brenciu!