Acest eveniment a avut loc in data de 30 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 27-30 martie 2013, începând cu ora 20:00, Horia Brenciu alături de HB Orchestra vor susţine patru concerte „Fac ce-mi spune inima” la Sala Palatului din Bucureşti.

RECENZIE: Un show făcut din inima lui Horia Brenciu

Horia Brenciu, născut în Braşov în 1972, a devenit cunoscut publicului român mai întâi ca prezentator al diferitelor emisiuni TV, iar în ultimii ani ca artist pe scena muzicală românească. În anii de început ai carierei sale a prezentat emisiuni TV precum „Tip top Minitop”, „Sarabanda” sau „Robingo”, având colaborări atât cu TVR, cât şi cu Antena 1. Însă, popularitatea i-a crescut în mod simţitor odată cu prezenţa sa în cadrul emisiunii „Vocea României” (ProTV), în calitate de antrenor.

Din 2002, este din ce în ce mai prezent pe scena muzicală românească odată cu înfiinţarea trupei HB Orchestra, cu care a lansat până la acest moment două albume „35” şi „37„. Dintre cele mai ascultate piese, amintim „Septembrie, luni”, „Fac ce-mi spune inima” sau „Lucruri simple„.

Concertele de la Bucureşti, fac parte din turneul naţional Fac ce-mi spune inima, pe care Horia Brenciu & HB Orchestra îl vor susţine în ţara noastră în 15 oraşe şi va marca totodată şi lansarea albumului „40„, cel de-al treila din cariera artistului.

Bilete Horia Brenciu „Fac ce-mi spune inima” 2013

Biletele pentru cele patru concerte „Fac ce-mi spune inima” de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 75 lei cumpără bilete

Seria de concerte este organizată de HB Media Entertainment, echipă ce organizează şi turneul naţional al artistului.

Află mai multe detalii despre turneul naţional  Horia Brenciu – „Fac ce-mi spune inima” 2013!