UPDATE 20.03.2014: Kings On Ice Olympic Gala a fost reprogramată pentru 7 octombrie 2014, când Evgeni Plushenko va fi prezent la Bucureşti. Biletele achiziţionate deja rămân valabile. Mai multe detalii pot fi aflate aici.

Evgeni Plushenko nu va mai fi prezent în cadrul Kings On Ice Olympic Gala, eveniment programat pentru 5 aprilie 2014, la Sala Polivalentă din Bucureşti, din cauza unei interventii chirurgicale la coloană, anunţă organizatorii, Amphitrion. Echipa de Aur a Rusiei se alătură distribuţiei Kings On Ice Olympic Gala.

În urma unei intervenţii chirurgicale efectuate la coloană la începutul acestei săptămâni, medicii au hotărât ca perioada de repaos şi recuperare a patinatorului rus să fie mai lungă decât cea estimată iniţial pentru această procedura, Plushenko fiind astfel nevoit să îşi anuleze prezenta în turneul programat pentru această primavară.

Echipa de Aur a Rusiei participă la Kings On Ice Olympic Gala

În semn de prietenie şi susţinere faţă de Evgeni Plushenko, echipa de Aur a Rusiei, reprezentată de cunoscutele perechi Tatiana Volosozhar – Maxim Trankov, Ksenia Stolbova – Fedor Klimov şi Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov, va sosi în premieră la Bucureşti cu un show impresionant de patinaj artistic, ce va include programe medaliate cu aur la ediţia Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi.

Tatiana Volosozhar şi Maxim Trankov - Foto: zastavki.com
Tatiana Volosozhar şi Maxim Trankov – Foto: zastavki.com

Tatiana Volosozhar – Maxim Trankov formează una dintre cele mai de succes perechi ale patinajului artistic contemporan. Sportivii sunt marii câştigători ai Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi din acest an, obţinând două medalii de aur la proba pe echipe şi la cea pe perechi. Cei doi sunt campionii mondiali ai anului 2013 şi au obţinut de trei ori titlul european şi de două ori marele titlu al Rusiei la Campionatul Naţional de Patinaj Artistic.

Ksenia Stolbova – Fedor Klimov formează începând cu anul 2009 una dintre perechile celebre ale patinajului artistic rusesc. Cei doi parteneri sunt câştigătorii medaliei de aur la proba pe echipe la Jocurile Olimpice din acest an, a medaliei de argint la proba de perechi a competiţiei, campionii naţionali en-titre ai Rusiei şi de două ori medaliaţi în cadrul campionatelor europene.

Ksenia Stolbova – Fedor Klimov - Foto: zastavki.com
Ksenia Stolbova – Fedor Klimov – Foto: zastavki.com

Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov este una dintre cele mai iubite perechi de dans pe gheaţă. Ritmurile de slow foxtrot, quickstep şi balet i-au adus aproape în anul 2005. Luând parte la cele mai renumite competitii de gen, perechea este de trei ori medaliată la Campionatele Europene de Patinaj Artistic şi de tot atâtea ori câştigătoare a medaliei de argint la Campionatul Naţional de Patinaj al Rusiei. În acest an, cei doi au obţinut medalia de aur la proba pe echipe în cadrul Jocurilor Olimpice de la Sochi şi medalia de bronz în proba de dans pe gheaţă.

„Aşa cum am promis şi cum am obişnuit publicul spectacolelor Kings On Ice, la Bucureşti vor sosi campionii patinajului artistic mondial şi laureaţi ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă din acest an. Problemele medicale apărute în timpul Jocurilor Olimpice de la Sochi îl vor ţine pe Evgeni Plushenko departe de gheaţă pentru o perioada mai lungă de timp. În urma intervenţiei chrurgicale, medicii i-au recomandat sportivului o pauză mai lungă decât fusese preconizat iniţial, fapt pentru care acesta nu va mai putea onora evenimentele programate pentru această primă jumatate a anului, printre care şi vizita la Bucureşti pentru Gala Olimpică. Vă invităm însă, ca alături de colegii săi cu care a câştigat medalia de aur pe echipe, să îl susţinem şi să-l încurajăm, să îi aratăm preţuirea noastră dar şi admiraţia pentru efortul şi dăruirea cu care a uimit o lume întreagă. Împreună îi putem arăta lui Evgeni Plushenko că suntem alături de el şi îi putem transmite cele mai bune gânduri pentru o recuperare cât mai rapidă”, a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.

Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov - Foto: hawtcelebs.com
Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov – Foto: hawtcelebs.com

Echipa de Aur a Rusiei se alătură în cadrul Galei Olimpice Kings On Ice, din 5 aprilie 2014, completând astfel distribuţia spectacolului, formată din cunoscuţi campioni olimpici şi mondiali printre care Irina Slutskaya, cea mai premiată patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner sau perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov.

Biletele pentru show-ul Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.