UPDATE 20.03.2014: Kings On Ice Olympic Gala a fost reprogramată pentru 7 octombrie 2014, când Evgeni Plushenko va fi prezent la Bucureşti. Biletele achiziţionate deja rămân valabile. Mai multe detalii pot fi aflate aici.

Brian Joubert şi Tomáš Verner sunt cele mai noi două confirmări din distribuţia Kings On Ice Olympic Gala, ce va avea loc pe 5 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cei doi patinatori se află săptămâna aceasta la Budapesta unde concurează pentru marele titlu în cadrul Campionatului European de Patinaj Artistic din Ungaria.

Cu un palmares de invidiat şi o carieră ce cuprinde numeroase premii şi distincţii la diferite competiţii internaţionale, Brian Joubert s-a remarcat în anul 2007 când s-a clasat pe primul loc în competiţia masculină din cadrul Campionatului Mondial de patinaj artistic de la Tokyo. Joubert a câştigat atunci aprecierea publicului şi în special a susţinătorilor francezi, aducând ţării natale, după aproape 42 de ani, prima medalie de aur într-o competiţie mondială. După opt victorii la Campionatul Naţional din Franţa şi trei titluri la Campionatele Europene, presa internaţională l-a declarat în repetate rânduri „regele francez” al patinajului artistic.

Născut în 1986, Tomáš Verner este unul dintre cei mai de succes patinatori ai Republicii Cehe. Medaliat cu aur în cadrul Campionatului European din 2008 şi campion naţional al Cehiei de nu mai puţin de zece ori, Verner a obţinut victorii importante la competiţiile sportive internaţionale printre care se numară medaliile de argint şi bronz de la Campionatul European, şase medalii Grand Prix, incluzând locul întâi la Cupa Rusiei, premiu obţinut în anul 2010.

Alături de Brian Joubert şi Tomáš Verner, în cadrul Galei Olimpice de la Bucureşti, se vor mai afla şi „regele ghetii”, Evgeni Plushenko, dar şi mult-îndrăgitul patinator Stéphane Lambiel, mai multe detalii despre întreaga distribuţie urmând a fi anunţate în perioada următoare.

Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti, biletele fiind disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.