Evgeni Plushenko şi-a confirmă prezenţa la Kings On Ice Olympic Gala de la Sala Polivalentă Bucureşti, eveniment ce a fost reprogramat pentru 7 octombrie 2014.

Amânare vine ca urmare a modificarilor aparute în cadrul turneului spectacolului Kings on Ice. Biletele cumpărate pentru show-ul ce trebuia să se desfăşoare iniţial pe 5 aprilie rămân valabile şi pentru noua dată.

Raluca Popescu, General Manager Amphitrion a declarat: „Deşi am depus toate eforturile pentru a prezenta Gala Olimpica Kings On Ice luna viitoare la Bucureşti, din cauza schimbarilor aparute în cadrul turneului ce nu au ţinut de noi, spectacolul se reprogrameaza pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste bună: publicul din România va avea şansa de a-l revedea pe «Regele Gheţii» la Bucureşti, Evgeni Plushenko confirmând deja prezenţa în cadrul reprezentaţiei din toamnă.

Multi-campionul olimpic, mondial şi european Evgeni Plushenko se reface după operaţia suferită după Jocurilor Olimpice de la Soci. Acesta a declarat fanilor din România: „Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele trimise şi pentru susţinerea impresionantă pe care mi-aţi arătat-o în această perioadă, toate gândurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteţi publicul meu preferat şi sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în România! Ne revedem în toamnă la Bucureşti!„.

Biletele achiziţionate deja îşi păstrează valabilitatea

Deşi încă nu sunt disponibile mai multe detalii despre show-ul ale cărui vedete vor fi Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, organizatorii au anunţat că biletele deja achiziţionate rămân valabile. Persoanele care nu vor putea ajuge la show-ul din această toamnă au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 20 martie – 30 aprilie 2014.

De asemenea, cei care nu şi-au cumpărat încă bilete pentru show-ul Kings On Ice Olympic Gala pot face acest lucru prin intermediul reţelei magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.