UPDATE 20.03.2014: Kings On Ice Olympic Gala a fost reprogramată pentru 7 octombrie 2014, când Evgeni Plushenko va fi prezent la Bucureşti. Biletele achiziţionate deja rămân valabile. Mai multe detalii pot fi aflate aici.

Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valoroşi şi îndrăgiţi patinatori din lume, se alătura distribuţiei Kings On Ice Olympic Gala cu o serie de momente pregătite special cu ocazia spectacolui din Capitală. Evenimentul, ce se va desfăşura pe 5 aprilie 2014, la Sala Polivalentă din Bucureşti, îi va reuni pe cei mai premiaţi reprezentanţi ai patinajului artistic internaţional.

Originar din Elvetia, Stéphane Lambiel şi-a început cariera de patinator la vârsta de şapte ani, devenind în scurt timp unul dintre cei mai buni tineri patinatori ai Elveţiei, până la vârsta de 14 ani obţinând două titluri naţionale în campionatele pentru juniori, precum şi două medalii în circuitul Grand Prix Junior. Prima victorie în calitate de senior a venit în anul 2001, când Lambiel a câştigat primul titlu naţional la vârsta de 15 ani.

Cu un talent înnăscut şi sub îndrumarea unora dintre cei mai buni antrenori, Lambiel a participat în cadrul celor mai importante competiţii mondiale de patinaj artistic ce i-au adus numeroase succese şi faima internaţională, elveţianul devenind unul dintre cei mai iubiţi sportivi ai lumii.

Cu un portofoliu ce include nu mai puţin de două medalii de aur în cadrul Campionatelor Mondiale, o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, doua titluri Grand Prix, trei medalii de argint la Campionatele Europene şi nouă medalii de aur la Campionatele Naţionale din Elveţia, Lambiel este recunoscut şi pentru tehnica specifică de execuţie a piruetelor, celebrul antrenor Mishin numindu-l „un artist remarcabil şi un geniu al piruetelor”.

Începând cu 2007, Kings On Ice a adus în premieră în faţa publicului din România cele mai cunoscute şi premiate nume ale patinajului artistic mondial. În acest an, Stéphane Lambiel i se alătură lui Evgeni Plushenko şi „prinţului viorii”, Edvin Marton, într-o Gala Olimpică de excepţie, întreaga distribuţie urmând a fi anunţată în perioada următoare.

Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.