UPDATE 20.03.2014: Kings On Ice Olympic Gala a fost reprogramată pentru 7 octombrie 2014, când Evgeni Plushenko va fi prezent la Bucureşti. Biletele achiziţionate deja rămân valabile. Mai multe detalii pot fi aflate aici.

După un an de pauză, „Regii Gheţii” revin la Bucureşti pe 5 aprilie 2014 pentru un eveniment special. Kings On Ice Olympic Gala 2014 va avea loc la Sala Polivalentă şi îi va readuce în prim plan pe cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai patinajului artistic, campioni olimpici, mondiali şi europeni en-titre, veniţi direct de pe podiumul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci. În fruntea lor va fi nimeni altul decât Evgeni Plushenko, fascinantul patinator rus îl va avea alături, ca de fiecare dată, pe „Prinţul Viorii”, Edvin Marton.

RECENZIE: Kings on Ice 2012, un spectacol uimitor oferit de Regii Gheţii

La doar câteva săptămâni după Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci (7-23 februarie 2014) pe gheaţa de la Sala Polivalentă vor poposi o multitudine de campioni olimpici, mondiali şi europeni, toţi pregătiţi de spectacol. Astfel, Gala Kings On Ice va oferi spectatorilor un regal de patinaj artistic încununat de numere spectaculoase pe gheaţă, interpretari emoţionante şi elemente acrobatice periculoase, dar şi şansa de a vedea live, numere de patinaj premiate la unora dintre cele mai importante competitii sportive mondiale.

Revenire spectaculoasa a lui Evgeni Plushenko la Bucureşti

Kings On Ice Olympic Gala repezintă, de asemenea, revenirea în faţa fanilor din România a multiplului campion mondial Evgeni Plushenko care, după luni intense de antrenament, revine cu un program special, o compoziţie originală şi o compilaţie a celor mai bune şi iubite momente din programele care l-au consacrat: „Voi prezenta un program special şi unic creionat în jurul unei idei nemaiîntâlnite în patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din carieră unde fiecare spectator va regăsi un Plushenko preferat, fie cel din Scheherazade, Nijinsky, The Godfather, Tosca Fantasy sau Tango Roxanne.

De departe unul dintre cele mai spectaculoase şi captivante evenimente ale genului, Kings On Ice reuneşte strălucirea şi emoţia patinajului cu frumuseţea şi sensibilitatea muzicii, într-un show unic.  Cea de-a cincea gală Kings on Ice din Capitală este organizată tot de Amphitrion, Raluca Popescu, Director General al companiei declarînd: „După un an de pauză, suntem extrem de încântaţi să anunţăm sosirea în România a elitelor patinajului artistic mondial, într-un spectacol intens şi emoţionant ce nu trebuie ratat. Ne bucurăm că putem continua tradiţia iubitelor show-uri Kings On Ice în România şi că putem oferi publicului şansa de a participa la evenimente sportive de o asemenea valoare!

După ce show-ul din 2013 ce trebuia să se desfăşoare la patinoarului Mihai Flamaropol a fost amânat din motive logistice, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc într-o nouă locaţie, Sala Polivalentă. Octavian Bitu, Director General al Sălii Polivalenta a declarat: „Ne bucurăm să găzduim un spectacol de o aşa mare anvergură şi să-i avem alături la Bucureşti pe cei mai cunoscuţi campioni ai patinajului artistic mondial. România va asista la un show de patinaj memorabil, publicul având şansa să urmărească un spectacol al performanţei sportive chiar în cadrul celui mai important complex sportiv din capitala.”

Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala vor fi disponibile începând de vineri, 29 noiembrie 2013, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.