Noua dată a concertului pe care Julio Iglesias trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 iulie 2015, va fi anunţată în septembrie, asta după ce evenimentul a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate ale artistului. Iniţial concertul trebuia să se desfăşoare pe 20 mai 2015, dar a fost mutat pe 2 iulie, din motive tehnice.

Organizatorii au anunţat că Julio Iglesias a depăşit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. În prezent artistul lucrează la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În acelaşi timp însă, se stabilesc şi datele turneului mondial în cadrul cărui program vor fi incluse şi o serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenţiei chirurgicale, printre care şi cel din Bucureşti.

Artistul este nerăbdător să revină pe scenă pentru a le împărtăşi admiratorilor săi bucuria de a cânta şi de a le dărui tuturor emoţiile celor mai frumoase melodii ale sale. În contextul actual, artistul a anunţat că la începutul lunii septembrie va confirma data la care va reveni în concert la Bucureşti.

Persoanele care deţin bilete pentru concertele care trebuiau să aibă loc pe 20 mai sau 2 iulie 2015 le pot păstra, acestea rămân valabilile pentru noua dată a concertului, le pot schimba cu alte bilete la concertele organizate de în perioada următoare sau le pot returna în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vânzare de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.