UPDATE: 21.01.2016 – Concertul Julio Iglesias a fost reprogramat pentru 18 mai 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul pe care Julio Iglesias trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 iulie 2015, va fi reprogramat pentru o nouă dată, ce va fi comunicată ulterior, din cauza unor probleme de sănătate ale artistului. Iniţial concertul trebuia să se desfăşoare pe 20 mai 2015, dar a fost mutat pe 2 iulie, din motive tehnice.

Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale microscopice la spate, pe 19 iunie 2015, şi se află în perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates. Medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internaţional programate până în luna august.

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche a transmis o scrisoare medicală care certifică faptul că artistul a fost internat pentru examinare şi recuperare fizică în data de 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

Scrisoare medicală Julio Iglesias
Scrisoare medicală Julio Iglesias

Pregătirile pentru concertul de la Bucureşti se aflau în linie dreaptă, iar organizatorii regretă această situaţie neprevazută şi informează că spectacolul pe care Julio Iglesias urma să îl susţină la Sala Palatului, pe 2 iulie, nu se anulează ci, va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând a fi anunţată în cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care deţin bilete pentru concert le pot păstra, acestea rămân valabilile pentru noua dată a concertului, le pot schimba cu alte bilete la concertele organizate de ARTA Scenei în perioada următoare sau le pot returna în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vânzare de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.