Cântăreţul spaniol Julio Iglesias va concerta din nou la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 mai 2016, de la ora 19:30. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al său, „Mexico”. Concertul va fi deschis de unul dintre fii artistului, Julio Iglesias Jr.

La concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Bucureşti, fanii săi vor putea fredona melodii mai vechi ale cântăreţului spaniol, dar vor asculta şi melodii de pe noul album. „Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 şi cuprinde 13 piese emoţionante şi romantice.

Julio Iglesias trebuia să susţină un concert la Bucureşti, pe 2 iulie 2015, însă, din cauza unei intervenţii chirurgicale la spate la care a fost supus, evenimentul a fost reprogramat. Biletele achiziţionate pentru spectacolul de anul trecut rămân valabile pentru concertul din 18 mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentarea la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.

Bilete Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 550 lei cumpără bilete
Categoria  I 490 lei cumpără bilete
Categoria II 400 lei cumpără bilete
Categoria III 360 lei cumpără bilete
Categoria IV 280 lei cumpără bilete