Ca în fiecare an mini vacanţa de 1 mai este perfectă pentru primele petreceri de la malul mării. Şi ca în fiecare an echipa The Mission a pregătit trei zile de super petrecere. Cu DJ ca Sven Vath, Steve Lawler, Tania Vulcano sau Onur Özer, The Mission InDeep & Dance 2011 se anunţă a fi un eveniment de neuitat.

iConcert.ro şi The Mission te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 27 aprilie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele patru invitaţii pentru o persoană, puse în joc, pentru primele două zile ale evenimentului. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.
Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătorii sunt Cufioti Camelia, Andreea Gociu, Radu Tebeica şi Stanciu Valentin! Felicitări!