Tania Vulcano - Concerte Tania Vulcano - iConcert.ro

Home » Tania Vulcano

Tania Vulcano

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tania Vulcano

Pagal B-Day Bash în Kristal Club din Bucureşti

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 23:00, Pagal va fi sărbătorit printr-o petrecere specială alături de Tania Vulcano la pupitru în Kristal Club din Bucureşti. Line up-ul va fi completat de Jay Bliss şi Nu Zău.  
18 Oct 2013     ,

Tania Vulcano în Kristal Club din Bucureşti

Vineri, 30 noiembrie 2012, Tania Vulcano va mixa în Kristal Club din Bucureşti. Line up-ul va fi completat de Negru şi Gully.  
30 Nov 2012     ,

Concerte şi petreceri de 1 mai 2011


Cât a fost iarna de lungă şi grea, gândul ne-a zburat la plajele fierbinţi şi petrecerile incendiare de pe perioada verii. Iată că răbdarea ne-a fost răsplătită şi s-a ivit prima ocazie de a petrece nebuneşte până în zori pe plajă. Dacă nu eşti fan al petrecerilor de la mare sau... 

Festivalurile anului 2011 în România


Despre 2010 s-a spus că a fost anul festivalurilor, dar se pare că situaţia nu va fi foarte diferită nici în 2011. Ca şi în anul trecut varietatea de genuri muzicale este extrem de mare. De la jazz la muzică clasică şi de la muzică electronică la rock există sigur un festival pentru fiecare.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la The Mission InDeep & Dance 2011 (The Pirates of 1st of May)

Ca în fiecare an mini vacanţa de 1 mai este perfectă pentru primele petreceri de la malul mării. Şi ca în fiecare an echipa The Mission a pregătit trei zile de super petrecere. Cu DJ ca Sven Vath, Steve Lawler, Tania Vulcano sau Onur Özer, The Mission InDeep & Dance 2011 se anunţă a fi... 
   

Concertele lunii aprilie 2011


Aprilie aduce anul acesta pe lângă primele zile de primăvară adevărată şi o mulţime de evenimente. The Animals & Friends şi Manu Chao revin la Bucureşti. Hi-Q şi VUNK îşi continuă turneele naţionale. Iar la sfârşitul lunii plajele de pe litoral vor fi invadate de petrecăreţi la... 

The Mission InDeep & Dance 2011 la Mamaia

Între 29 aprilie şi 1 mai 2011, pe plaja din nordul staţiunii Mamaia are loc The Pirates of 1st of May. Evenimentul va reuni două concepte de petreceri de 1 mai de succes: The Mission şi InDeep & Dance.  
29 Apr - 1 May 2011    

The Pirates of 1st of May pe plaja din Mamaia

Echipa The Mission a pregătit pentru minivacanţa de 1 mai din acest an un eveniment cu totul şi cu totul special. „The Pirates of 1st of May” va aduce laolaltă două concepte de petreceri de 1 mai devenite deja tradiţionale: The Mission 1st of May şi InDeep&Dance.  
   

Tania Vulcano & Ali Nasser în Studio Martin din Bucureşti

Sâmbătă, 5 martie 2011, ora 23:00, Tania Vulcano & Ali Nasser mixează în Studio Martin din Bucureşti.  
5 Mar 2011     ,

Tania Vulcano în Club Obsession din Cluj-Napoca

Vineri, 4 martie 2011, Tania Vulcano va mixa în Club Obsession din Cluj-Napoca.  
4 Mar 2011    
12


Social Media

iConcert.ro