Echipa The Mission a pregătit pentru minivacanţa de 1 mai din acest an un eveniment cu totul şi cu totul special. „The Pirates of 1st of May” va aduce laolaltă două concepte de petreceri de 1 mai devenite deja tradiţionale: The Mission 1st of May şi InDeep&Dance.

După 11 ediţii, InDeep&Dance îşi schimbă de anul acesta în locul de desfăşurare alăturându-se găştii The Mission pe plaja ce an de an adună de 1 mai zeci de mii de iubitori ai muzicii electronice.

Ca şi anul trecut, evenimentul organizat de The Mission va avea loc pe plaja din nordul staţiunii Mamaia în 2 corturi încălzite pe timpul nopţii, ziua petrecerea urmând să se mute pe plajă. Petrecăreţii sunt provocaţi să petreacă nu mai puţin de 60 de ore pe beat-urile DJ-ilor ce vor urca pe scenele evenimentului.

În line-up-ul „The Pirates of 1st of May” se regăsesc DJ extrem de cunoscuţi. Sven Väth, Steve Lawler şi Tania Vulcano vor mixa în cortul The Mission, în timp ce Markus Homm şi Manuel Castro vor încălzi atmosfera în InDeep&Dance Arena.

Află line-up-ul complet al evenimentului!

Organizatorii evenimentului au anunţat că mai mai multe detalii legate de bilete, programul complet, dar şi alte informaţii vor fi disponibile în curând.