Pe 4 decembrie 2011, Nana Mouskouri îşi va încânta încă o dată fanii din România cu un show special, cu scopuri caritabile. Deşi oficial s-a retras de pe scena muzicala în 2008 artista, care a vândut peste 400 de milioane de albume de-a lungul carierei, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, o parte din încasări fiind donate organizaţiei UNICEF a cărui ambasador este.

Află mai multe despre concertul Nanei Mouskouri!

Nana Mouskouri este un artist cu renume pe scena muzicală internaţională. Cu o carieră ce depăşeşte 5 decenii, Nana este una dintre artistele emblematice ale Greciei. „Amazing Grace„, „Only Love” şi „I Have A Dream” şi bineînţeles „White Roses From Athens” se vor afla cu siguranţă printre piesele cu care fanii faimoasei artiste se vor putea delecta în cadrul concertului din Capitală.

iConcert.ro şi Project Events te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 2 decembrie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat revenim cu numele câştigătorilor după confirmarea acestora. Vă mulţumim!

UPDATE: Câştigătorii concursului sunt: Cristea Jan Gabriel şi Niculescu Ileana Catalina. Felicitari!

Tragere la sorţi Nana Mouskouri

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.manmandi.tistory.com