Acest eveniment a avut loc in data de 4 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 4 decembrie 2011, Nana Mouskouri revine la Bucureşti pentru un nou concert extraordinar pe scena Sălii Palatului. Binecunoscuta artistă greacă va concerta în Capitală la invitaţia Project Events.

Cântăreaţa de talie internaţională Nana Mouskouri ne aşteaptă la Sala Palatului, pentru un concert live susţinut împreună cu orchestra sa pe 4 decembrie 2011. După o vizită caritabilă în 2008, ca reprezentant UNICEF, cântăreaţa de origine greacă va susţine un concert în scopuri caritabile, o parte din încasări fiind donate organizaţiei.

Nana Mouskouri ambasador UNICEF

Renumele internaţional împreună cu lunga şi înfloritoarea carieră muzicală au recomandat-o pentru postul de ambasador al UNICEF încă din 1993, urmându-i actriţei Audrey Hepburn. Pe lângă  cântecele în limba greacă, limba sa maternă, piesele ei au fost traduse şi înregistrate în numeroase alte limbi precum franceză, engleză, germană, olandeză, italiană, portugheză, spaniolă, ebraică, mandarină, chineză, maori, fapt ce i-a stabilit recunoaşterea mondială.

Cea care a vândut peste 400 de milioane de discuri în întreaga lume şi care deţine un impresionant număr de 230 de albume de aur şi platină va oferi românilor o reprezentaţie muzicală, cu scopul strângerii de fonduri, în pofida retragerii de pe scena muzicală, oficiată prin turneul mondial din 2008.

„White Roses From Athens” – o marcă Nana Mouskouri

Artista, născută în 1934, şi-a început cariera muzicală în Atena, unde a urmat cursurile conservatorului. În acest timp a experimentat şi muzica jazz în cluburi de noapte, în special din repertoriul Ellei Fitzgerald. Prima melodie a cântăreţei, care datează din anul 1957, s-a numit „Fascination” şi a fost înregistrată în greacă şi engleză.

A urmat succesul naţional prin festivalurile greceşti la care a luat parte, apoi cel european. Piesa „White Roses From Athens„, iniţial un success în Germania a fost tradusă în numeroase alte limbi şi a devenit o marcă Nana Mouskouri. Apoi, marele pas a fost traversarea oceanului, în America, la New York, unde a înregistrat primul album jazz intitulat „The Girl From Greece Sings„. Au urmat succese peste succese în America, Asia, Canada, Noua Zeenlandă, Australia, Japonia, Argentina, Chile.

O femeie cu un adevărat şi binemeritat renume, Nana Mouskouri a reuşit să îşi folosească faima în scopuri caritabile şi onorabile, armonizând cariera muzicală cu cea socială şi politică (ambasador UNICEF şi fost parlamentar european până în 1999). Pe 4 decembrie le va îmbina din nou, prin concertul anunţat, de data aceasta pe scena Sălii Palatului. Evenimentul este organziat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Bilete Nana Mouskouri

Biletele pentru concertul Nana Mouskouri de la Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

Categoria VIP – 500 lei
Categoria 1 – 400 lei
Categoria 2 – 300 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei

Biletele se vor putea găsi pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria -€“ Midola Music, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’€™s). Tichetele pot fi cumpărate şi online de pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Foto: www.blt.ro