Jennifer Rush va concerta duminică, 17 octombrie 2010, la Sala Palatului din Bucureşti. În deschiderea binecunoscutei artiste va concerta şarmantul Francesco Napoli.

Jennifer Rush a devenit cunoscută datorită piesei „The Power of Love” de pe albumul „Jennifer Rush” lansat în 1985. Piesa a ocupat primele locuri în topurile europene, transformând-o pe Jennifer Rush în „cea mai bine vândută artistă solo din istoria industriei muzicale britanice” pentru şapte ani. Jennifer are peste 50 de discuri de aur pentru cele 13 albume înregistrate până în prezent. Artista vine la Bucureşti în turneul de promovare al celui mai recent album: „Now is the hour!„.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 14 octombrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare.

UPDATE: Câştigătoarele sunt Diana Saila si Luminita Diaconu. Felicitari!

Foto: www.zona-musical.com