Maestrul Gheorghe Zamfir va susţine un concert special de Sărbători la Cinema Patria din Bucureşti pe 10 decembrie 2013. iConcert.ro îţi oferă două invitaţii pentru două persoane la „Călătorie de Crăciun” cu Gheorghe Zamfir.

Află mai multe detalii despre concertul lui Gheorghe Zamfir!

Completează formularul de mai jos până luni, 9 decembrie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga unul din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Corina Vasilescu şi Cornoiu Adrian. Felicitări!


Gheorghe Zamfir dă startul evenimentelor prin care aniversează 50 de ani de carieră printr-un concert special de Sărbători. Cei prezenţi se vor putea bucura astfel de piesele maestrului, partituri ale unor compozitori cunoscuţi, dar şi melodii tradiţionale specifice sărbătorilor. Alături de acesta pe scena Cinema Patria se vor afla Orchestra Simfonică “Zamfir 50″, constituită special pentru evenimentele aniversare, şi corul de camera Accoustic.