Acest eveniment a avut loc in data de 10 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 10 decembrie 2013, maestrul Gheorghe Zamfir va susţine un concert special, dedicat sărbătorilor de iarnă, la Cinema Patria din Bucureşti. Evenimentul dă startul seriei de manifestări prin care artistul aniversează 50 de ani de carieră muzicală.

Călătorie de Crăciun” este un proiect ce combină piesele maestrului cu partituri ale unor compozitori cunoscuţi, dar şi melodii tradiţionale specifice sărbătorilor. Spectacolul promite să fie o contopire de emoţie, pasiune, vitalitate şi talent, cum doar Gheorghe Zamfir ştie să ofere.

Alături de maestrul Gheorghe Zamfir pe scenă va fi prezentă Orchestra Simfonică „Zamfir 50”, constituită special pentru evenimentele aniversare, şi corul de camera Accoustic, care are în palmares premii obţinute la nivel internaţional.

Cei prezenţi se vor bucura cu siguranţă de un show total, ambele formaţii muzicale vor fi sub bagheta magică a dirijorului Daniel Jinga, fondator al corului de camera Accoustic. Alături de aceştia în cadrul „Călătoriei de Crăciun” va fi prezentă şi talentata soprană Irina Ioana Baiant.

50 de ani dedicaţi muzicii

„Zamfir – 50 years on stage” este o serie de evenimente desfăşurate în diverse oraşe, în sali de spectacole dar şi în aer liber, atât în România cât şi la nivel internaţional, până la sfârşitul anul 2014.

Celebrul artist şi-a dedicat aproape întreaga viaţa muzicii şi artei, în general. Talentul său extraordinar este recompensat cu aplauze generose şi încântarea din privirile fanilor, ce sunt la fiecare reprezentaţie capturaţi de dăruirea, bucuria şi pasiunea de care maestrul dă dovadă.

Bilete Gheorghe Zamfir – „Călătorie de Crăciun”

Preţul biletelor variază între 50 şi 200 de lei, în funcţie de poziţionarea în sală şi pot fi achiziționate de pe www.myticket.ro, din magazinele Diverta, magazinele InMedio din Bucureşti, casieria Sălii Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi de la casa de bilete a Cinematografului Patria.