Trupa In Flames vor concerta pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Sounds of a playground fading„. Una dintre cele mai importante trupe melodic death metal ale lumii, In Flames îşi captivează fanii la fiecare apariţie. 

Află mai multe detalii legate de concertul In Flames de la Bucureşti!

Piese ca „Come clarity„, „Take this life” sau „The jester race” au cucerit topurile muzicale de specialitate şi i-au menţinut pe membrii trupei în atenţia presei şi fanilor în ultimii 20 de ani.

iConcert.ro şi Phoenix Entertainment te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 27 septembrie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

UPDATE: Câştigătorii concursului sunt: Alexandra Oana Constantin, Cătălina Covaci şi Filip Mihai! Felicitări!

Tragere la sorţi In Flames

Nota: Primele trei numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte trei nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.rockfoto.net