Până la întâlnirea cu idolii lor, fanii trupei In Flames mai au doar câteva zile. Pentru ca evenimentul să se desfăşoare fără probleme, organizatorii au anunţat că porţile de la Arenele Romane vor fi deschise cu o oră şi jumătate înaintea concertului.

Află mai multe detalii despre concertul In Flames!

Astfel, accesul în Arenele Romane va fi permis, sâmbătă, 1 octombrie 2011, începând cu ora 18:30. Evenimentul va fi deschis de recitalul trupei Noctiferia din Slovacia. Reprezentaţii primului val al metalului slovac vor urca pe scena din Parcul Carol de la ora 20:00, fiind urmaţi de membrii trupei In Flames de la ora 21:00.

Reguli de acces

În cadrul incintei nu este permis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Bilete In Flames

Preţul pentru biletele In Flames variază în funcţie de perioada de achiziţionare, astfel:

85 lei – până 30 septembrie 2011
95 lei – în ziua concertului
bilet Noctiferia va deschide concertul In Flames de la Bucureşti

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Concertul trupei In Flames face parte din turneul de promovare al albumului „Sounds of a playground fading” lansat în vara acestui an. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Foto: www.rockfoto.net