Pe 9 martie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti, Gogol Bordello revine la Bucureşti în cadrul turneului „We Comin’ Rougher” care promovează cel mai recent album al trupei “Trans-Continental Hustle”.

Cu un stil muzical greu de definit, o combinaţie de gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae şi multe alte ritmuri de prin toată lumea adunate, Gogol Bordello a reuşit să îşi strângă fanii încă de la primele apariţii în 1999. Trupa revine în România în cadrul unui eveniment prezentat de Yahoo! România şi organizat de Events.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până luni, 7 martie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.
Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătoarele sunt Maria Dragomir şi Cristina Vizara! Felicitări!

Foto: www.htbackdrops.com

Citeşte despre: , , ,