Pe 9 aprilie 2011, trupa Gipsy Kings revine la Bucureşti pentru un nou concert extraordinar. Evenimentul este organizat de Project Events şi va avea loc la Sala Palatului.

Piese ca “Bamboleo“, “Djobi Djoba” sau “Volare” au ocupat primele poziţii în topurile muzicale internaţionale în anii ’80 şi le-au adus membrilor trupei pe scenele din toată lumea. Stilul lor muzical a fost descris ca fiind punctul de întâlnire al „flamenco-ul spaniol şi a rapsodiei romani cu salsa funk”.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 5 aprilie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane, puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătorii sunt Paulic Giulia şi Ionela Butnar! Felicitări!

Foto: www.last.fm

Citeşte despre: , ,