Acest eveniment a avut loc in data de 9 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la .

Sâmbătă, 9 aprilie 2011, trupa Gipsy Kings va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de către Project Events şi face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour” început în vara anului trecut .

Concertul va fi deschis de trupa românească de nuevo flamenco pop Latin Express.

Gipsy Kings a luat fiinţă în 1987 şi deşi de-a lungul timpului componenţa trupei s-a modificat, ritmurile de flamenco condimentate cu influnţele muzicii ţigăneşti cuceresc publicul la fiecare apariţie.

Piese ca „Bamboleo„, „Djobi Djoba” sau „Volare” au fost în anii ’80 ocupantele primelor locuri în topurile muzicale şi au reuşit să aducă în prim plan un stil muzical deosebit.

În luna iulie a lui 2010, formaţia a pornit în “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour„, turneu ce i-a purtat atât prin sălile de concerte din America de Nord cât şi prin cele de pe bătrânul continent. Pe 9 aprilie 2011, Gipsy Kings vor poposi la Bucureşti pentru un concert plin de ritmuri latine şi ţigăneşti, cu multă culoare şi energie.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor, în funcţie de distanţa faţă de scenă, vor fi urmatoarele:

– Categoria întâi: 300 lei
– Categoria a doua: 250 lei
– Categoria a treia: 200 lei
– Categoria a patra: 150 lei
– Categoria a cincea: 100 lei – epuizat
– Categoria a şasea: 50 lei – epuizat

Tichetele vor fi puse în vânzare în reţeaua www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Magazinele Diverta, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s), la staţia de metrou Unirii 1 şi online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

Promoţie

Persoanele care achiziţionează în perioada 24 – 27 martie 2011 un bilet la concertul Gipsy Kings de pe 9 aprilie 2011 (la una dintre categoriile de preţ 200 lei sau 250 lei) va primi o reducere de 15 %.

Project Events, oferă afişe cu autograful membrilor Gipsy Kings ce vor fi oferite celor care achiziţionează 2 bilete pentru concert din magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center din Bucureşti şi online de pe www.biletoo.ro. În plus, după ce şi-au cumpărat bilet iubitorii muzicii trupei infiinţate în sudul Franţei, pot câştiga un permis de acces backstage pentru concertul Gipsy Kings înscriindu-se pe www.projectevents.ro.