Paul Anka, va cânta în premieră în România, pe data de 1 iunie 2010 la Sala Palatului din Bucureşti.

Chiar dacă cea mai cunoscută piesă a sa este „Diana„, sunt foarte puţini cei care ştiu că piese precum „My Way” (interpretată de Frank Sinatra), „She`s a lady” (a lui Tom Jones) sau “Times of Your Life” sunt scrise de către Paul Anka. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti canadieni ai tuturor timpurilor, cu peste 120 de albume inregistrate, 15 milioane de albume vandute si a 3 single-uri no 1. in Billboard Hot 100.

Concertul de la Bucureşti va începe la ora 20.00 şi va aduce pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de Paul Anka, 20 de instrumentisti extraordinari.

iConcert.ro şi Modus te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 29 Mai 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare. Revenim cu numele câştigătorilor!

Câştigătorii sunt Stamate Dragos Nicusor şi Mihaela Cojocaru. Felicitări!

Sursă foto: blog.tapuz.co.il