Apparat, Deetron şi Vakula vor mixa pe 14 decembrie 2012 într-un cort încălzit la Arenele Romane din Bucureşti. iConcert.ro şi Color pun în joc două invitaţii duble la show-ul în al cărui line-up se mai regăsesc şi Fouchat & Giuser.

Află mai multe detalii despre Apparat (DJ Set) la Arenele Romane!

Completează formularul de mai jos până joi, 13 decembrie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Virgiliu Delca şi Alex Mantale! Felicitări!


Apparat este un artist definit prin unicitatea şi frumuseţea muzicii sale. Pe numele său adevărat Sascha Ring, germanul nu s-a sfiit niciodată să îşi depăşească limitele şi nu se de din calea provovărilor muzicale.

Petrecerea de la Bucureşti îi are ca invitaţi şi pe Deetron, un iubitor al tehno-ului, căruia i-a dat accente proprii captivante, şi pe Vakula, ucrainianul în ale cărui producţii house recente sunt evidente influenţele afro-americane.