Deetron - Concerte Deetron - iConcert.ro

Home » Deetron

Deetron

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Deetron

POZE: Apparat şi Vakula la Arenele Romane din Bucureşti

Apparat, Deetron şi Vakula au mixat vineri, 14 decembrie 2012, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti. Line-up-ul evenimentului care a adunat iubitorii muzicii electronice în cortul încălzit de la Arenele Romane a fost completat de Fouchat & Giuser.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la show-ul Apparat, Deetron şi Vakula de la Bucureşti

Apparat, Deetron şi Vakula vor mixa pe 14 decembrie 2012 într-un cort încălzit la Arenele Romane din Bucureşti. iConcert.ro şi Color pun în joc două invitaţii duble la show-ul în al cărui line-up se mai regăsesc şi Fouchat & Giuser.  

Concertele lunii decembrie 2012


Ultima lună din an este dedicată concertelor speciale de Sărbători. Artişti ca BZN, Tudor Gheorghe, Ştefan Bănică, Edvin Marton, Corul Madrigal, LaLa Band şi Ştefan Hruşcă au pregătit pentru decembrie 2012 spectacole speciale. Însă pe scenele din România vor mai urca şi Bonnie Tyler,... 

Apparat (DJ Set), Deetron şi Vakula la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 14 decembrie 2012, de la ora 22:00, Arenele Romane din Bucureşti vor fi gazda unui eveniment cu un line up de marcă: Apparat (DJ Set), Deetron şi Vakula. Seara va fi completată de Fouchat & Giuser.  
14 Dec 2012     ,

Program Backyard Weekend 2012

Între 23 şi 24 iunie 2012, Complexul Studenţesc Tei din Bucureşti va găzdui cea de-a doua ediţie a Backyard Weekend. Evenimentul va oferi celor prezenţi mai bine de 30 de ore de muzică neîntreruptă pe scenă urmând să urce artişti ca Patrice, Grandmaster Flash, Goldie sau Robert Owens.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Backyard Weekend 2012 cu Patrice, Goldie, Grandmaster Flash şi mulţi alţii

Patrice, Grandmaster Flash, Goldie şi Aquarius Heaven sunt doar câţiva dintre cei ce vor urca pe scena Backyard Weekend pe 23 şi 24 iunie 2012. Cea de-a doua ediţie a evenimentului va avea loc în Complexul Studenţesc Tei din Bucureşti şi promite mai bine de 30 de ore pline de show-uri live... 

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

Perseus va mixa la Backyard Weekend 2012

Leon Oziel aka Perseus este cea mai recentă confirmare în line-up-ul celei de-a doua ediţii a Backyard Weekend. Artistul american va urca pe scena amplasată în Complexul Studenţesc Tei din Bucureşti pe 24 iunie 2012, în a doua zi a evenimentului.  

Backyard Weekend 2012 la Bucureşti

Între 23 şi 24 iunie 2012, de la ora 20:00, Color prezintă Backyard Weekend 2012, a doua etapă de distracţie în aer liber, care se întâmplă de această dată pe malul lacului în Complexul Studenţesc Tei din Bucureşti.  
23 Jun - 24 Jun 2012     ,

Patrice, Grandmaster Flash, Goldie şi mulţi alţii la Backyard Weekend 2012

Patrice, Grandmaster Flash, Goldie, Sofa Surfers, Robert Owens, Deetron, Foals, Aquarius Heaven şi mulţi alţii vor încinge atmosfera în Bucureşti, pe malul lacului de la Complexul Studenţesc Tei, la Backyard Weekend, între 23 şi 24 iunie 2012.