Acest eveniment a avut loc in data de 31 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 31 martie 2013, de la ora 19:00, Yanni va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul revine în România după concertul extraordinar pe care l-a susţinut în 2011 la Zone Arena din Bucureşti.

UPDATE 25.01.2013: Concertul a fost anunţat îniţial pentru data de 30 martie 2013, dar din cauza unor neînţelegeri ce au intervenit între organizatori şi fostul reprezentant oficial al Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului, s-a ajuns la situaţia de a se suprapune a două spectacole în aceeaşi zi. Organizatorii informează că biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, nefiind necesară preschimbarea lor pentru noua dată. Află mai multe detalii!

Vezi cum a fost la show-ul Yanni de la Zone Arena!

Supranumit magicianul sufletului, Yanni este un muzician de origine greacă extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase hituri şi albume la activ, spectacolele sale constituie o adevărată explozie de pasiune şi talent, oferind auditoriului o experienţă muzicală desăvârşită.

Yanni este recunoscut pentru talentul său de a cânta la pian, clape, dar şi drept compozitor desăvârşit, obţinând nominalizări la premiile Grammy pentru albumul „Dare to dream” în 1992, iar în următorul an pentru albumul „In my time”. De-a lungul timpului, artistul grec a acumulat mai mult de 30 de albume de platină şi de aur la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 milioane de exemplare.

Muzica lui Yanni a fost folosită la scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, iar stilul muzical al acestuia este frecvent descris ca fiind „new age”, deşi artistul preferă termenul de „contemporan instrumental”.

Yanni va oferi la concertul de la Sala Palatului o atmosferă afectuoasă, în compania orchestrei sale formată numai din maeştrii ai instrumentelor, oferind astfel un spectacol incredibil, plin de viaţă.

Bilete Yanni la Bucureşti

Biletele pentru concertul Yanni de pe 30 martie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţelele Eventim şi Vreau Bilet şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ normal Preţ redus*
Golden VIP 1200 lei 780 lei  cumpără bilete
VIP 900 lei  585 lei cumpără bilete
Categoria 1 600 lei 390 lei cumpără bilete
Categoria 2 400 lei 260 lei cumpără bilete
Categoria 3 200 lei 130 lei cumpără bilete
Categoria 4 150 lei 105 lei cumpără bilete

*Reducere valabilă începând cu 18 ianuarie 2013