- Concerte - iConcert.ro

Home » Yanni

Yanni

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Yanni

RECENZIE: Yanni a readus entuziasmul şi optimismul muzicii sale pe scena Sălii Palatului (POZE)

O seară cu adevărat magică nu poate fi decât o seară în care atmosfera se îmbată cu acordurile exuberante ale muzicii lui Yanni, purtându-ne spiritul şi imaginaţia într-o călătorie pe culmile metafizicului. Revenit în România pentru a treia oară, artistul grec a susţinut un concert... 

POZE: Yanni la Sala Palatului din Bucureşti

Yanni a revenit în concert la Bucureşti, pe 30 mai 2014. Concertul, ce a făcut parte din turneul „Yanni: World Tour 2014”, s-a desfăşurat la Sala Palatului. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Yanni la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 30 mai 2014, de la ora 20:00, Yanni va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul revine în faţa fanilor români cu un show special pe care îl va susţine alături de orchestra sa, în cadrul turneului „Yanni: World Tour 2014”.  
30 May 2014     ,

Yanni aduce la Sala Palatului cel mai nou album, „Inspirato”

Celebrul pianist, compositor şi producător Yanni revine în România pentru un concert special la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 30 mai 2014. Evenimentul vine la scurt timp după lansarea celui mai nou album al său, „Inspirato”, material înregistrat în colaborare cu Plácido... 

Yanni revine în concert la Bucureşti, în mai 2014

Yanni, celebrul artist grec, revine în România pentru un nou concert, ce urmează să aibă loc pe 30 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul Yanni „World Tour 2013 – 2014”.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

RECENZIE: Yanni la Bucureşti, un concert optimist, plin de emoţie pozitivă (POZE)

Concertul Yanni de la Sala Palatului din Bucureşti din seara de 31 martie 2013 a fost un prilej de bucurie şi de desfătare pentru cei care s-au lăsat învăluiţi de magia artistului şi de vraja instrumentelor unei orchestre care se numără printre cele mai bune din lume. Concertul din acest an... 

POZE: Yanni la Sala Palatului din Bucureşti

Yanni le-a dat reîntâlnire fanilor săi români pe 31 martie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul apreciatului muzician grec a durat aproximativ două ore şi a făcut parte din turneul „World Without Borders„.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Yanni de la Sala Palatului

„Magicianul sufletului”, Yanni revine la Bucureşti pe 31 martie 2013 pentru a concerta pe scena Sălii Palatului. iConcert.ro şi Vreau Bilet îţi oferă două invitaţii duble la show-ul ce face parte din turneul “World Without Borders”.