Yanni, celebrul artist grec, revine în România pentru un nou concert, ce urmează să aibă loc pe 30 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul Yanni „World Tour 2013 – 2014”.

Compozitor, producător, pianist, acesta este Yanni, supranumit şi „magicianul sufletului”. Cu numeroase hituri şi albume la activ, spectacolele sale constituie o adevărată explozie de pasiune şi talent, oferind auditoriului o experienţă muzicală desăvârşită.

După ultimul concert din România, în 2013 la Sala Palatului, celebrul instrumentist a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de publicul ce umpluse până la refuz Sala Palatului.

Yanni nu va veni singur la Bucureşti, alături de el pe scenă vor urca două voci divine, Lisa Lavie şi Lauren Jelencovich, iar violonistul Sanvel Yervinian va avea ocazia de a-şi demonstra încă o dată măestria prin dexteritatea şi energia muzicală uimitoare.

Concertul lui Yanni reuneşte numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe şi mai multe percuţii, trombon, trompetă sau chiar şi un corn franţuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiştilor săi virtuoşi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii şi energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

Bilete Yanni la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Yanni din 30 mai 2014 vor putea fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP 285 lei cumpără bilete
Categoria I 255 lei  cumpără bilete
Categoria II 225 lei  cumpără bilete
Categoria III 185 lei  cumpără bilete
Categoria IV 145 lei  cumpără bilete

Concertul este organizat de către International Best Project.