Miercuri, 14 august 2019, de la ora 19:00, trupa Metallica revine la Bucureşti, pentru un concert pe Arena Naţională, în cadrul turneului „Worldwired”. În deschidere vor cânta trupele Ghost şi Bokassa.

Ultimele detalii ale concertului Metallica de la Bucureşti. Program şi reguli de acces

Program concerte:
16:30 – acces public
17:45 – 19:45 – Ghost şi Bokassa
20:15 – Metallica

Turneul „Worldwired” se întoarce în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, după seria de concerte indoor din 2017-2018, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. Turneul debutează pe 1 mai 2019 în Lisabona şi include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premiară, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia).

Trupa Metallica a mai concertat de 3 ori la Bucureşti, pe stadionul Lia Manoliu (9 iunie 1999), în cadrul turneului „The Garrage Remains the Same”, pe Stadionul Cotroceni (23 iulie 2008) şi în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, la Romexpo (26 iunie 2010).

Trupa Metallica este o formaţie de heavy metal din Los Angeles, California (SUA), fondată în 1981. A lansat zece albume de studio, patru albume live, un album de cover-uri, cinci piese extended, 37 de single-uri şi 39 de videoclipuri. Metallica a câştigat 9 premii Grammy, din 23 de nominalizări, iar ultimele şase albume de studio au debutat consecutiv pe primul loc în Billboard 200.

Metallica se numără printre cele mai bune trupe comerciale din toate timpurile, cu peste 125 milioane de albume vândute în întreaga lume. Trupa a fost listată ca fiind una dintre cele mai mari trupe din toate timpurile, de reviste precum Rolling Stone, care a clasat-o pe poziţia 61, în lista „100 Greatest Artists of All Time”.

Bilete Metallica la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul Metallica la Arena Naţională din Bucureşti, de pe 14 august 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

UPDATE: Concertul este SOLD OUT!

Categorie Preţ
Standing – Gazon A 395 lei bilete
Standing – Gazon B 285 lei bilete
Categoria 1 – Premium 685 lei bilete
Categoria 2 505 lei bilete
Categoria 3 395 lei bilete
Categoria 4 285 lei bilete
Categoria 5 235 lei bilete

Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album al trupei Metallica, „Hardwired… To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un e-mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

Harta locurilor la concertul Metallica la Arena Naţională din Bucureşti

Pachete bilete VIP la concertul Metallica de la Bucureşti

Pachet Preţ
Dream No More Experience Gazon A 9950 lei bilete
All Nightmare Long SEATED sau Gazon A 1600 lei bilete
Shortest Straw 910 lei bilete
Categoria 2 – Side View (vizibilitate laterală) 505 lei bilete
Categoria 3 – Side View (vizibilitate laterală) 395 lei bilete
Premium 910 lei bilete

Experienţa „Dream No More Experience Gazon A”
9950 lei per pachet – VIP1

 • Un (1) bilet cu acces în Snakepit – zona cea mai apropiată de scenă
 • Intrare dedicată în Arena Naţională
 • Întâlnire cu o parte dintre membrii trupei backstage, înainte de concert
 • Fotografie cu tine şi toată trupa, realizată de un fotograf profesionist
 • Un (1) setlist al concertului din Bucureşti cu autograf
 • Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde: două (2) vouchere de băutură la bar, cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’, tur prin expoziţia de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecţiile personale ale membrilor trupei, un (1) poster al concertului, un (1) tricou Metallica, ales de tine, prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising, membru din echipa locală de organizare dedicate

** Pentru întâlnirea de dinaintea show-ului ora şi locul pot varia, existând posibilitatea să fie organizată şi într-un spaţiu în afara zonei de concert, mai devreme în ziua evenimentului.

Experienţa ‘All Nightmare Long SEATED sau Gazon A’
1600 lei per pachet – VIP2

 • Un (1) bilet cu loc pe scaun în primele 12 rânduri SAU un (1) bilet în zona Gazon A
 • Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
 • Intrare dedicată în Arena Naţională
 • Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde: un (1) voucher de băutură la bar, Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’ , tur prin expoziţia de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecţiile personale ale membrilor trupei, un (1) poster al concertului, un (1) tricou Metallica, ales de tine, prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising, membru din echipa locală de organizare dedicate

Pachetul ‘Shortest Straw’
910 lei per pachet – VIP3

 • Un (1) bilet cu loc pe scaun într-unul din sectoarele cu vizibilitate bună sau un bilet în zona Gazon A
 • Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
 • Intrare dedicată în Arena Naţională
 • Un (1) poster al concertului
 • Un (1) cadou în ediţie limitată de la standul de merchandising

Vei primi un email cu cel puțin o săptămână înainte de ziua concertului cu instrucțiuni din partea CID Entertainment pentru a beneficia de toate elementele incluse în Pachetul tău. Pachetele VIP sunt non-transferabile şi nu se pot returna. Nu trebuie cumpărate de la vânzători neautorizaţi. Persoanele care încearcă revânzarea Pachetelor VIP vor avea comenzile anulate, conform politicii de achiziţie CID Entertainment. Pentru a beneficia de toate elementele incluse în pachetul VIP, trebuie să prezinţi la punctul de acces VIP chitanţa/factura pentru comandă, un act de identitate şi cardul folosit la achiziţie. Pachetul va fi considerat invalid dacă este revândut.

*Solicitările pentru schimbarea numelui de pe comandă sunt aprobate la alegerea CID Entertainment. CID Entertainment îşi rezervă dreptul de a anula pachetul VIP dacă va considera necesar. Dacă ai orice întrebare privind achiziţia de bilete VIP, te poţi adresa echipei de Relaţii cu Clienţii prin telefon sau email: (888) 805-8930 / [email protected]

Concertul Metallica – „Worldwired Tour” de la Arena Naţională din Bucureşti este organizat de Emagic.